Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 11 Mart 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Stresli galibiyet

Her şeyi kabul edebilirim ama Trabzonspor’un ligin sonuncu ekibi karşısında aciz durumlara düşmesini kabul edemem. Sen, 2-0 öndesin. Sen kendi oyununu rakibine kabul ettirmişsin. İkinci yarıya çıkarken, sen değil, rakibin stres yaşasın. Rakibin gol pozisyonu versin. Normalde Trabzonspor yerinde başka takım olsa Kasımpaşa’ya ikinci yarıda 3 gol daha atardı. Ama 2-2 bitmediğine de dua etmek gerekiyor.

Belki çok fazla eleştirel baktığımı düşünebilirsiniz ama Trabzonspor defansını artık eleştirmeyeceğim. Sadece önümüzdeki sezon değişmesi gerektiğini yazacağım. Bu maç gösterdi ki, bu defans her zaman gol yemeye namzet. Tolga’yı kimse suçlamasın. Tolga bir hata yaptı ama defansın göbeğindeki adamlar en az beşer hata yaptı. Gol olmadığı için görmeyebilirsiniz ama Erdinç- Çağdaş ikilisi modern futbolda çağdışı kaldı.

Ersun hocanın sürekli destekçisi olmak onu eleştirmemek anlamına gelmesin. Eleştireceğim de. Mesela, oyuncu değişikliklerinde hem geç kalıyor hem de yanlış zamanlama seçiyor. Görüyorsun ki, Kasımpaşa ikinci yarıda Trabzon kalesinin önünden çıkmıyor. Yani bir müdahalede bulun. Çok geriye gelmek gol yememek değil ki. Tolga hata yapmasa bile adamlar ben bugün burada gol atarım diyordu zaten.

Yattara’nın iki golde de payı yüzde 100 ama oyundaki payı yüzde 10. Çok kötüydü, çok. İkinci not aldığım nokta, Barış Memiş her maç oynamalı. Oynat bu çocuğu Ersun hoca. İkinci golde ön direğe koşması değme santraforların bile zor yaptığı iş. Bir de Tayfun Cora. Formdaysa gözünü kapat, zararı olmaz. Formda değilse işler kötü gider. Tayfun Cora formda, sağ bekte de, göbekte de oynar. İkinci golde ileri çıkışını ve gerideki mücadelesini alkışlıyorum.

Kasımpaşa bu haliyle Trabzonspor ayarında bir takım. Oyuncu transfer etmek için Brezilya ya da Gürcistan’a yine gidin ama Desire'den çok daha iyi oyuncu alınacağını da doğrusu düşünmüyorum. 61 numaralı Erhan Küçük ikinci yarı forvet oynadı. Hem de 61’de golü attı. Bu çocuğun futbol kumaşı fena sayılmaz sadece cila istiyor. Süper Lig kalitesinde bir sol ayak. Daha iyi bir takımda çok daha iyi olur.

Kadir BIYIKLI

11.03.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  ASİST KRALI ALEX

  Zico: F.Bahçe'de mutluyum

  Süper Ligde 117 yabancı futbolcu forma giyiyor

  Beşiktaş'ı golcüleri taşıyor

  Gökdeniz'e 3 Rus kulübü talip oldu

  Beşiktaş, Kızılyıldız önünde

  G.Saray, Canaria'yı ağırlıyor

  İnter-Liverpool bugün oynuyor

  Efes 14 sayı farka kilitlendi

  Yanal: Beşiktaş maçının havası daha farklı olacak

  Sivas'ın zirve inadı sürüyor

  Alex ve Deivid

  Zirvede kayıp yok

  Stresli galibiyet


 Son Dakika Haberleri