Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 11 Mart 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

ASİST KRALI ALEX

Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde 2. tur mücadelelerinin ardından toplam 6 gol pasıyla, asist krallığında başı çeken Fenerbahçe'nin kaptanı Alex De Souza, Vestel Manisaspor maçında Aurelio ve Selçuk'un attığı gollerde yaptığı iki asistle galibiyette önemli pay sahibi oldu.

Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde Sevilla ile yaptığı 2. tur maçlarının tarihleri arasında Turkcell Süper Lig'de çıktığı iki maçta 1'er mağlubiyet ve beraberlik alarak puanlar kaybeden Fenerbahçe, Vestel Manisaspor galibiyetiyle (4-1) 3 puan özlemine son verdi. Turkcell Süper Lig'de bundan önce yaptığı son iki maçta 23. haftada Kadıköy'de Bursaspor'a 2-0 yenilen, 24. hafta maçında da deplasmanda Ankaragücü ile 0-0 berabere kalan sarı-lacivertliler, 20 Şubat ve 4 Mart tarihlerinde Sevilla ile yaptığı zorlu 2. tur maçları arasındaki tarihlerde ligde aldığı bu sonuçlardan sonra galibiyetle tanıştı.

BU DEFA RAKİBE PUAN VERMEDİ

Bu sezon Avrupa'da yaptığı maçların 5'inden sonra çıktığı ilk lig maçlarında puanlar kaybeden Fenerbahçe, Sevilla karşısında ''Devler Ligi''nde turu getiren mücadelenin ardından, Vestel Manisaspor'a şans tanımadı. Fenerbahçe'nin Kezman ile bulduğu 4. golden sonra, bu golün pozisyonunu hazırlayan pası veren Alex'e taraftarlar sevgi gösterilerinde bulundu.

HER MAÇTA GOL ASİSTİ VAR

Şampiyonlar Ligi'nde 2. tur mücadelelerinin ardından toplam 6 gol pasıyla, asist krallığında başı çeken Fenerbahçe'nin kaptanı Alex De Souza, Vestel Manisaspor maçında yaptığı iki asistle galibiyette önemli pay sahibi oldu. Brezilyalı futbolcu, maçta takımının Aurelio ile bulduğu ilk golde ve Selçuk'un attığı 3. golde, pası veren isim oldu.

11.03.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  ASİST KRALI ALEX

  Zico: F.Bahçe'de mutluyum

  Süper Ligde 117 yabancı futbolcu forma giyiyor

  Beşiktaş'ı golcüleri taşıyor

  Gökdeniz'e 3 Rus kulübü talip oldu

  Beşiktaş, Kızılyıldız önünde

  G.Saray, Canaria'yı ağırlıyor

  İnter-Liverpool bugün oynuyor

  Efes 14 sayı farka kilitlendi

  Yanal: Beşiktaş maçının havası daha farklı olacak

  Sivas'ın zirve inadı sürüyor

  Alex ve Deivid

  Zirvede kayıp yok

  Stresli galibiyet


 Son Dakika Haberleri