Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 13 Mart 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Ünlü atletler Türkiye'de

Türk atletizmi, peş peşe ''Bomba'' transferler ve vatandaşlığa geçirilen yabancı atletlerle hareketli günler yaşamaya devam ediyor. Pistlerin iki iddialı kulübü Fenerbahçe ve ENKA arasındaki tatlı rekabet, dünyaca ünlü atletleri Türkiye'ye taşıyor.

Fenerbahçe'nin son olarak Güney Afrikalı rekortmen bayan uzun atlamacı Karin Mey'i vatandaşlığa geçirerek renklerine bağlamasının ardından, bir bomba transfer haberi de yine ENKA'dan geldi.

ENKA 2 YILDIZI KAPTI

Valencia'da geçen hafta yapılan Dünya Salon Atletizm Şampiyonası'nda erkekler 800 metrede şampiyon olan genç yıldız Sudanlı Kaki Khamis ile ilgilenen ve transferinde son noktaya gelen ENKA Spor Kulübü, sürpriz bir atakla iki farklı ünlü ismi kadrosuna katmayı başardı. Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası'na iddialı hazırlanan ENKA, ünlü Rumen sprinter Ionela Tarlea ve 3 bin metrenin yeni yıldızı Kenyalı James Kosgei Cheptuiyon'u renklerine bağladı.

AVRUPA'DA İDDİASINI ARTTIRDI

Bayanlar 400 ve 200 metrede Avrupa ve dünya şampiyonlukları bulunan, Atina Olimpiyat Oyunları'nın gümüş madalyalı tecrübeli atleti Terlea'yı kadrosuna katan ENKA, 3 bin metre engellideki 8:13.66'lık zamanıyla bu mesafenin dünyadaki iddialı isimleri arasına giren Kenyalı Cheptuiyon'u da transfer ederek, Avrupa'da iddialı olma yolunda önemli bir adım attı.

KARİN MELİS OLDU

Fenerbahçe'nin, transfer ederek Türk vatandaşlığına geçirdiği, bayanlar uzun atlama Güney Afrika Cumhuriyeti rekortmeni Karin Mey, yeni adına kavuştu. 2010 yılına kadar Fenerbahçe ile sözleşme imzalayan rekortmen atlet, ''Melis'' adını aldı. 24 yaşındaki atlet, bundan sonra atletizm listelerinde Melis K. Mey olarak yer alacak.

13.03.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Uğur Boral: Roberto Carlos'tan çok şeyler öğrendim

  Gönüllerde Schalke var

  Roberto Carlos idmanların neşe kaynağı

  Ünlü atletler Türkiye'de

  İbrahimovic'e yılda 10,5 milyon Euro

  Kel Aliço tanıtılacak

  Efes'in ULEB'de kritik sınavı bugün

  Okur kurtaramadı

  Galatasaray potada çoştu

  Beşiktaş-Trabzon derbisi 40 YTL

  Olimpiyat Meşale Koşusu 3 Nisan'da


 Son Dakika Haberleri