Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 18 Mart 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Basit mağlubiyet

Öyle bir maç oldu ki! Hani seyir zevki yüksek miydi? Değildi ama futbol oynamaya çalışan takım futboldan bihaber takıma 3-0 mağlup oldu. Beşiktaş Trabzonspor maçından aklımıza kalan bu oldu. İlk yarı ve ikinci yarı Beşiktaş’ın toplam 1 pozisyonu var. Goller Trabzonspor’un armağanı. Oysa Trabzonspor ikinci yarı 4 net pozisyonu harcadı, maçı da mağlup bitirdi.

Ersun Yanal’ı bu kadar sıradan oyuncularla bile Beşiktaş karşısındaki dik oyunundan dolayı kutluyorum. Benim beklediğimden daha iyi bir Trabzonspor sahada vardı. Hele Erdinç’in aksamasını iyi tespit edip Erdinç-Jabi değişikliği yerindeydi. Tayfun’u stopere çekmesi de doğruydu. Çağdaş’ı da değiştirseydi keşke. Çağdaş-Tolga değişikliğine de gidebilirdi.

Yönetimin işi çok zor. Ne olacak bu topçular, kim alır bunları bilmiyorum ama bu takımın yüzde 80’i mecburen değişmeli. Takım oyununda yıldız yoktur ama yıldızın oldu mu da maçı alır gidersin. Gökdeniz olsa Trabzonspor en az iki gol bulurdu. Bir tek Yattara ile olmuyor, yetmiyor. Umut, geçtiğimiz maçlara göre daha bir futbolcu gibi oynadı. Hüseyin’i beğendim. İlk gol Erdinç’in ikramı, ikinci gol kaleci Tolga’nın, üçüncü gol de Çağdaş’ın.

Sorun nerede anladınız mı? Yani problemleri çözmeye defanstan başlayabilirsiniz. Trabzonspor Beşiktaş’a yenilmeyi hak etmedi. Koca Beşiktaş, ikinci yarı bir kez Trabzonspor kalesine geldi.

Bu maçın bir kahramanı da hakem Bülent Yıldırım’dı. İnsaf yani, Barış Memiş’i attığı pozisyonu biz tribünden faul gördük ama o saha içinden iki metreden aldatma olarak gördü. Yani orta alanda neden aldatsın seni? Sonra Baki Mercimek kesin atılmalıydı. İlk yarıda Umut’u arkadan biçti, devam dedi. İkinci yarıda boğazına sarıldı orada da kurtuldu. İbrahim Jabi mücadelesinde Gökhan Zan’ın tehditvari gelişine hiçbir şey yok Yattara’nın çok masum itirazına sarı kart var.

Hoca sen bu işi öğren de gel diyeceğim. Ben Türk hakemlerine güveniyorum ama Bülent Yıldırım gibilere asla güvenmiyorum. Yönetim kurulu da benim gibi statda maçı izledi. Onlar da gördü. Takımın değişecek parçası çok. Hocaya dokunmayın ve birkaç oyuncuyu da satmayın, sonrası kolay.

Kadir Bıyıklı

18.03.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Beşiktaş zorlu virajda

  Trabzon'un mazereti hakem

  F.Bahçe 2. yarıda affetmiyor

  Ersun Yanal büyük maçlarda gülemedi

  G.Saray Feldkamp'sız çalııyor

  Nihat İspanya'da 12. golünü attı

  Beşiktaş ULEB'de Kızılyıldız önünde

  Semih 11'de olmalı

  Basit mağlubiyet

  Kartal liderliğini korudu

  3 puan Rüştü'nün


 Son Dakika Haberleri