Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 18 Mart 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

3 puan Rüştü'nün

Kendisinden önce oynayan rakipleri maçı kazanınca, Beşiktaş’ın liderliği devam ettirebilmesi için 3 puanı alması gerekiyordu. Maça hırslı ve hızlı başladılar. Daha ilk dakikalarda Holosko’nun üstün gayreti ve Nobre’nin bitirici hamlesi ile skor avantajını ele geçirdiler. Delgado’nun muhteşem frikik golü ile devre 2-0 bitince Beşiktaş taraftarı nihayet rahat maç izleyecek diye bekliyorduk ki, Trabzon'da Rüştü’yü haksız yere oyundan atan hakem Bülent Yıldırım bu defa İbrahim Toraman’a kırmızı kart gösterdi ve maç bir anda zora girdi.

İbrahim Toraman, hırçın ve kontrolsüz hareketleri ile dikkat çekti. Beşiktaş eksilince Trabzonspor atakları arttı. Burada Ertuğrul Sağlam hücumdan bir oyuncu çıkarıp defansı veya orta sahayı güçlendirmeyi düşünemeyince iş Rüştü’ye düştü. Beşiktaş bu maçta 3 puan aldıysa bunu kaleci Rüştü’ye borçlu. Zaten bir takım şampiyon olacaksa, kalecisi bazı maçları tek başına kurtarmalı. Barış Memiş, Toraman’ın oyundan haksız yere atılmasını sağlayan davranışının bedelini kendisi de haksız yere atılarak ödemiş oldu.

Beşiktaş zor maçlarda iyi mücadele ediyor. Diğer maçların aksine Galatasaray ve Trabzon maçlarında gol yememesi herhalde konsantrasyondan kaynaklanıyor. Haftaya oynanacak İstanbul Belediye maçı da zor geçecek. Bundan sonra iyi futboldan çok, sonuç ve puan önemli. Diğerlerine göre şampiyonluğu daha çok isteyen Beşiktaş camiası için geri sayım devam ediyor. Kaldı 8x90.

Nidai Paksoy

18.03.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Beşiktaş zorlu virajda

  Trabzon'un mazereti hakem

  F.Bahçe 2. yarıda affetmiyor

  Ersun Yanal büyük maçlarda gülemedi

  G.Saray Feldkamp'sız çalııyor

  Nihat İspanya'da 12. golünü attı

  Beşiktaş ULEB'de Kızılyıldız önünde

  Semih 11'de olmalı

  Basit mağlubiyet

  Kartal liderliğini korudu

  3 puan Rüştü'nün


 Son Dakika Haberleri