Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 18 Mart 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

F.Bahçe 2. yarıda affetmiyor

Ligin ilk yarısında ilk 9 maçta 13 gol atan sarı-lacivertliler, ikinci yarıda 9 maçta 26 gol kaydetti. F.Bahçe ilk yarıda 9 maçta 4 galibiyet, 4 beraberlik, 1 yenilgi alırken, ikinci yarıda 9 maçta 6 galibiyet, 2 beraberlik, 1 yenilgi aldı.

Turkcell Süper Lig'de dün deplasmanda Konyaspor'u 4-1 gibi farklı bir skorla yenen Fenerbahçe, ligin ikinci yarısında gol sayısını ikiye katladı. Ligin ilk yarısında ilk 9 maçta 13 gol atan sarı-lacivertliler, ikinci yarıda 9 maçta 26 gol atarak, gol sayısını ilk yarıya göre 2 katına çıkardı. 56 golle ligin en fazla gol atan takımı durumunda bulunan Fenerbahçe, ilk yarıda 17 maçta 30 gol atıp, 1.76 gol ortalaması yakalarken, ikinci yarıda ilk 9 maçta 2.8 gol ortalamasına ulaştı.

İLK YARIDA 13 GOL

Ligin ilk yarısına İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a 2-0 yenilerek, şok bir yenilgiyle başlayan Fenerbahçe, ilk maçtan sonra her maçta gol atmasına karşın, bir tek 9. haftada Konyaspor'a 4 gol atabildi. Sarı-lacivertliler, ilk 9 maçlık bölümde 5 maçta tek gol atarken, bir maçta gol atamadı, 2 maçta 2 gol ve bir maçta da 4 gol kaydetti. Fenerbahçe ilk yarıda 9 maçta 4 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 yenilgi elde etti.

FARKLI'' İKİNCİ YARI

Ligin ikinci yarısında adeta gol patlaması yapan sarı-lacivertliler, 4 maçta 4 gollü galibiyet alırken, Gaziantepspor'u 5-0 yenerek, ligde bu sezonki en farklı galibiyetini aldı. İkinci yarının ilk maçında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile 2-2 berabere kalan sarı-lacivertliler, ilk yarıda sahasında 2-1 yendiği Gaziantepspor'u ikinci yarıda deplasmanda 5-0, ilk yarıda 1-0 yendiği Sivasspor'u ikinci yarıda deplasmanda 4-1 ve yine sahasında 1-1 berabere kaldığı Çaykur Rizespor'u deplasmanda 4-2 yendi.

2 MAÇTA GOL ATAMADI

Fenerbahçe, ilk yarıda deplasmanda 1-1 berabere kaldığı Gençlerbirliği OFTAŞ'I ikinci yarıda sahasında 3-1, yine ilk yarıda deplasmanda 1-1 berabere kaldığı Vestel Manisaspor'u da sahasında 4-1 gibi farklı skorla mağlup etti. İkinci yarıda sadece 2 maçta gol atamayan sarı-lacivertliler, sahasında Bursaspor'a 2-0 yenilirken, deplasmanda da Ankaragücü ile 0-0 berabere kaldı.ligin ikinci yarasında 9 maçta 6 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi aldı.

Semih ile Kezman 23 gole imza attı

Süper Lig'de şampiyonluk yarışında iddiasını sürdüren ve Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finalde İngiltere'nin Chelsea takımı ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de golcülerin performansı sevindiriyor. Fenerbahçe'nin Konyaspor'u 4-1 yendiği maçta 2'şer gol atan Semih ve Kezman, sarı-lacivertli takımın ligde kaydettiği 56 golün 23'üne imza koydu. Konyaspor maçında 53. dakikada oyuna girerek, 2 gol birden atan Semih, 13 golle gol krallığında lider durumda bulunurken, Kezman ise ikinci yarıda patlama yaparak 9 gol atıp, ligde gol sayısını 10'a çıkardı. Teknik direktör Zico, Konyaspor maçından sonra Semih ve Kezman arasında tercih yapmakta ''tatlı bir zorluk'' yaşadığını açıklamıştı.

18.03.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Beşiktaş zorlu virajda

  Trabzon'un mazereti hakem

  F.Bahçe 2. yarıda affetmiyor

  Ersun Yanal büyük maçlarda gülemedi

  G.Saray Feldkamp'sız çalııyor

  Nihat İspanya'da 12. golünü attı

  Beşiktaş ULEB'de Kızılyıldız önünde

  Semih 11'de olmalı

  Basit mağlubiyet

  Kartal liderliğini korudu

  3 puan Rüştü'nün


 Son Dakika Haberleri