Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 18 Mart 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Beşiktaş zorlu virajda

Süper Lig lideri Beşiktaş'ı zorlu maçlar bekliyor. Hafta sonunda İstanbul Büyükşehir Belediye ile karşılaşacak siyah-beyazlılar, daha sonra F.Bahçe'yi konuk edip, ardından Sivas deplasmanına çıkacak.

Süper Lig'de 58 puanla lider durumda bulunan Beşiktaş'ı zorlu maçlar bekliyor. Ligde bu hafta sonunda Olimpiyat Stadı'nda kümede kalma mücadelesi veren İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak siyah-beyazlılar, daha sonra şampiyonluk mücadelesi verdikleri 2 rakibi Fenerbahçe ve Sivasspor ile karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe'yi 28. haftada BJK İnönü Stadı'nda konuk edecek Beşiktaş, 29. haftada da Sivasspor ile deplasmanda oynayacak. Siyah-beyazlılar, bu rakipleri ile ligin ilk yarısında oynadığı maçları kazanamamıştı. İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile golsüz berabere kalan ''Kara kartallar'', Fenerbahçe ve Sivasspor'a aynı skorlarla 2-1 yenilmişti.

SARI KART ALARMI

Beşiktaş'ta, hafta sonunda oynanacak İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı öncesi sarı kart alarmı verildi. Siyah-beyazlılarda, sarı kart cezası sınırında bulunan 4 futbolcu, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında sarı kart görmeleri halinde Fenerbahçe derbisinde forma giyemeyecek. Ligde 3'er sarı kartları bulunan İbrahim Üzülmez, Mert Nobre, Serdar Özkan ve Gökhan Zan, İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında sarı kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecekler ve 28. haftadaki Fenerbahçe derbisinde görev alamayacaklar.

18.03.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Beşiktaş zorlu virajda

  Trabzon'un mazereti hakem

  F.Bahçe 2. yarıda affetmiyor

  Ersun Yanal büyük maçlarda gülemedi

  G.Saray Feldkamp'sız çalııyor

  Nihat İspanya'da 12. golünü attı

  Beşiktaş ULEB'de Kızılyıldız önünde

  Semih 11'de olmalı

  Basit mağlubiyet

  Kartal liderliğini korudu

  3 puan Rüştü'nün


 Son Dakika Haberleri