Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 18 Mart 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Semih 11'de olmalı

Fenerbahçe Konya'da az kalsın lige havlu atacaktı. Ceyhun'un golüyle şoka uğrayan Brezilyalı çalıştırıcı Zico, Semih'i sahaya sürerek paçasını kurtardı. Ancak Zico'nun Semih gibi bir golcüyü son haftalarda sürekli olarak yedek kulübesinde oturtmasını anlayamıyoruz. Bu sezon attığı kritik gollerle takımına şampiyonluk yolunda birçok puan sağlayan Semih'in artık nöbetçi golcü ünvanından kurtulması gerekir. Konya'da üst üste attığı gollerle Fenerbahçe'nin yarışa devam etmesini sağlayan Semih'in ne kadar faydalı olduğu bir defa daha anlaşıldı.

Zico, kurulu düzeni bozmak istemiyor. Bu yüzden kadroda pek değişikliğe gitmiyor. Oynayacaklar ile girecekleri tribündeki seyirci bile biliyor. Maldonado'nun sakatlıktan yeni çıktığı için yedek soyunması normal. Ama Semih iki haftadır düzelmesine karşılık oyunun son dakikalarında forma şansı bulabiliyor. Bu da golcü futbolcuyu moralman bozuyor. Konya'da attığı golden sonraki tepkisi bir yerlere mesaj olarak algılanmalı.

Halbuki, Semih-Kezman ikilisi rakip savunmalara büyük korku salar. Her ikisi de mücadeleci ve pozisyonları çok iyi takip ediyor. Attıkları gollere bir bakın. Topun nereye geleceğini, nereden gol pozisyonuna gireceklerini çok iyi seziyorlar. Zico, bu hafta Kasımpaşa maçında bu ikiliye ilk 11'de fırsat verirse tahmin ediyorum Fenerbahçe farklı skorla kazanacaktır.

Konya'da herkes Semih ve Kezman'ın gollerini alkışlarken kaleci Serdar unutuluyor. Ceyhun'dan yediği şanssız golün ardından kalesinden yüzde yüz 2 gollük şutu kurtararak galibiyette önemli bir rol oynadı. Zaten bu hafta kalecilerin haftası oldu. Ankara'da Aykut kurtarışlarıyla Galatasaray'a 3 puan armağan ederken, İstanbul'da Rüştü Beşiktaş'ı Trabzon'un elinden kurtardı.

Erol DOYURAN

18.03.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Beşiktaş zorlu virajda

  Trabzon'un mazereti hakem

  F.Bahçe 2. yarıda affetmiyor

  Ersun Yanal büyük maçlarda gülemedi

  G.Saray Feldkamp'sız çalııyor

  Nihat İspanya'da 12. golünü attı

  Beşiktaş ULEB'de Kızılyıldız önünde

  Semih 11'de olmalı

  Basit mağlubiyet

  Kartal liderliğini korudu

  3 puan Rüştü'nün


 Son Dakika Haberleri