Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 01 Nisan 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Galatasaray evinde kazanamıyor

Bu sezon Turkcell Süper Lig, UEFA Kupası ve Fortis Türkiye Kupası'nda mücadele eden Galatasaray, iç sahada aldığı olumsuz neticelerle hedeflerine ulaşmakta zorluk çekiyor. Sarı-kırmızılılar, bu sezon Ali Sami Yen Stadı'nda oynadığı 22 resmi maçta 15 galibiyet elde ederken, 2 kez rakiplerine boyun eğip, 5 maçta da beraberlik elde etti.

Ligde 3 farklı kazanıp averajla da olsa Fenerbahçe'yi geçerek liderliğe yükselme hesapları yaptığı pazar günkü maçta Gaziantepspor ile berabere kalarak liderin 2 puan gerisine düşen ''Cim bom'', zirve yarışında Kasımpaşa'ya da 23. haftada evinde 1-0 yenilerek büyük yara almıştı.

LİGDE 9 PUAN GİTTİ

Galatasaray, şampiyonluk yarışında kendi evinde 3 beraberlik 1 de mağlubiyet alırken, Ali Sami Yen Stadı, rakipler için korkulu kabus olmaktan çıktı. Sarı-kırmızılılar, bu maçlarda toplam 9 puan kaybederken, Galatasaray'ın bu kayıpları Kasımpaşa, Ankaraspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Gaziantepspor gibi ligin alt sıralarında yer alan takımlara karşı olması dikkati çekti.

ZİRVEDEKİLERİ YENDİ

Galatasaray, kendi sahasında ligde ve Fortis Türkiye Kupası'nda güçlü takımları devirmeyi başardı. ''Cim bom'', evinde karşılaştığı Beşiktaş, Kayserispor ve Sivasspor'u mağlup ederken, Türkiye Kupası'nda da Fenerbahçe'yi yendi. Galatasaray, UEFA Kupası'nda eleme grubu maçları dışında iç sahada başarılı sonuçlar alamadı. Sarı-kırmızılılar, grup maçlarında Helsingborg IF'ye 3-2 yenilirken, FC Austria Wien ile berabere kaldı. Galatasaray, iç sahada Bayer 04 Leverkusen ile oynadığı 3. tur ilk karşılaşmasında da rakibiyle golsüz berabere kalarak rövanş için avantaj elde edemedi.

G.BİRLİĞİ HAZIRLIĞI BAŞLADI

Galatasaray, Gençlerbirliği ile oynayacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı. Teknik direktör Feldkamp yönetiminde Florya Tesisleri'nde basına ve taraftarlara kapalı olarak yapılan antrenmanda, Gaziantepspor maçında 90 dakika görev alan oyuncuların yenileme çalışmalarının ardından tedavi oldukları kaydedildi.

01.04.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Gökdeniz'e yılda 5 milyon YTL

  Galatasaray evinde kazanamıyor

  Sivasspor zirve yarışına ortak

  Beşiktaş'ta Tello yokları oynuyor

  Barcelona'da Ronaldinho kadro dışı bırakıldı

  İran Milli Takımında Türk antrenör görev yapıyor

  F.Bahçe-Chelsea maçına Danimarkalı Larsen atandı

  En kârlı F.Bahçe..

  Polat el koymalı..


 Son Dakika Haberleri