Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 01 Nisan 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Polat el koymalı..

Adam doğruları dillendirdi diye, milli takımdan geç geldi bahanesiyle kadro dışı bırakılıyor. Nonda'dan bahsediyorum. G.Saray'da forvet hattında ilk oynaması gereken oyuncu kadro dışı. Peki oynayan beyler. Hadi siz gayret edin. Yok. Nasılsa arkadan kovalayan yok. Kafalarına göre takılıyor beyefendiler. Tamda "mazlumun ahı"cinsinden. Kalli, Almanyada uzunca süre kalınca oyuncularının hangi mevkida oynadıklarını unutmuş olacak ki, Servet'i ön liberoda sahaya sürdü. Barusso alındı, kadroda yok. Bu oyuncu neden alındı. Sadece 15 dakika oynatılmak için mi? Ayhan, Lincoln, Ümit, Hakan, Song tek kelimeyle döküldü. Şu Lincoln. Sezon bitti. Daha etkili bir serbest vuruşunu göremedik. İdmanlarda çok güzel kullanıyormuşta falan filan..

G.Saray-Antep maçında geçen hafta Denizli karşısında oynadığı kötü futbolu bile arattı. Sıradan bir Anadolu takımından farkı yoktu. Bunun çeşitli sebepleri var elbette. Ama bence en önemli sebebi: G.Saray takımdaşlık özelliğini tamamen kaybetmese de kaybetmek üzere olduğu.

Antrenörün sık sık sağlık problemi sebebiyle takımını yanlız bırakması. O yokken Ahmet Akcan'ın yetersiz kalması. Bu arada seçim süreci yaşanması oyuncularda otorite boşluğu meydana getirdi. Ayrıca seneye Kalli' nin takımın başında olmayacağı bilinen bir gerçek. Bu da ona karşı takımda olan sevgisizliğin dışa vurması demek.

Adnan Polat'ın bu duruma el koyması gerekiyor. Seneye takımın başına Falco Götz geleceği dillendiriliyor. Eğer bu doğruysa o hamle hemen şimdi yapılmalı ve Falco göreve başlamalı. Kalan 6 maç kazanıldığı takdirde şampiyonluk gelecek. Ama şu görüntüsüyle bunun olacağını söyleyebilecek tek bir G.Saray'lı çıkmaz. Seneye çalışacağı hocanın gözüne girmek isteyen oyuncuları itebilecek güç kanaatimce bu olur.

Ama Başkan bu hamleyi yapar mı?

SAİD OKUR

01.04.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Gökdeniz'e yılda 5 milyon YTL

  Galatasaray evinde kazanamıyor

  Sivasspor zirve yarışına ortak

  Beşiktaş'ta Tello yokları oynuyor

  Barcelona'da Ronaldinho kadro dışı bırakıldı

  İran Milli Takımında Türk antrenör görev yapıyor

  F.Bahçe-Chelsea maçına Danimarkalı Larsen atandı

  En kârlı F.Bahçe..

  Polat el koymalı..


 Son Dakika Haberleri