Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 04 Nisan 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Fenerbahçe devlere kafa tutuyor

Avrupa Şampiyonlar Ligi çeyrek final turunun ilk maçında Chelsea'yi 2-1 yenerek, deplasmandaki rövanş maçı öncesi avantaj elde eden Fenerbahçe, Avrupa'nın futbol devlerine adeta kafa tutuyor.

Özellikle kendi sahasında ortaya koyduğu performansla güçlü rakiplerini birer birer dize getiren sarı-lacivertliler, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda rakiplerinin korkulu rüyası oldu. Çeyrek final ilk maçında İngiliz rakibi Chelsea'yi 2-1 mağlup eden Fenerbahçe, Real Madrid, Inter, Milan ve Sevilla gibi ekiplerin 2. turda veda ettiği ''Devler Arenası''ndaki çıkışını sürdürüyor. Grup maçlarına İtalyan futbol devlerinden Inter'i Kadıköy'de 1-0 yenerek iyi başlayan, ikinci maçında 2004-2005 sezonu UEFA Kupası şampiyonu CSKA Moskova ile deplasmanda 2-2 berabere kalan, üçüncü maçında PSV Eindhoven ile deplasmanda 0-0 berabere kalıp, 4. maçında Hollandalı rakibini İstanbul'da 2-0 yenen, 5. maçında Inter'e deplasmanda 3-0 kaybeden sarı-lacivertliler, gruptaki son maçında CSKA Moskova'yı Kadıköy'de 3-1 mağlup etti. 'Devler Ligi''nde ilk kez gruptan çıkma başarısı gösteren sarı-lacivertliler, 2. turda bu kez son iki sezonun UEFA Kupası şampiyonu Sevilla ile eşleşti. Güçlü İspanyol rakibini İstanbul'da 3-2 yenip, deplasmanda rakibine aynı skorla yenilen sarı-lacivertliler, penaltılar sonucunda çeyrek finale yükselen taraf oldu.

G Grubu'nda ortaya koyduğu performans, gruptan bir üst tura yükselmesi ve çeyrek finale kalma primi olarak şimdiye dek 12,5 milyon avroluk bir kazanç elde eden sarı-lacivertliler, yarı finale yükselirse 3 milyon avro daha kazanarak, performansa dayalı gelirlerini 15,5 milyon avroya çıkarabilecek. Yarı finale yükselmesi durumunda ise bu sezon kazanacağı bedelin 25 milyon avroluk bir rakama ulaşması bekleniyor.

04.04.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Fenerbahçe devlere kafa tutuyor

  Dünya bu zeferi konuşuyor

  Devler Liginin asist kralı Alex zirveye demir attı

  Deivid, Avrupa'nın sayılı golcüleri arasına girdi

  Volkan Demirel kalede rakiplere geçit vermiyor

  Yedek kulübesinden gelen Kazım maçı çevirdi

  Yarı final hayal değil


 Son Dakika Haberleri