Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 04 Nisan 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Dünya bu zeferi konuşuyor

Fransa'da yayımlanan spor gazetesi Lequipe, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe'nin Chelsea'yi 2-1 yendiği maçla ilgili yaptığı yorumda, ''Chelsea, İstanbul'da düştü'' dedi.

Dünyaca ünlü İngiliz takımının aldığı yenilginin spor kamuoyunu şaşırttığını yazan Fransız gazetesi, ''İlk 1 saatlik bölümde Chelsea, oyunun hakimiydi. Bununla birlikte Fenerbahçe, etkili oyunuyla rakibini 2-1 yenerek önemli bir galibiyete imza attı. Maçın büyük bir bölümünde Chelsea, Fenerbahçe'ye karşı üstünlük sağladı ve ikinci gol için pozisyonlar buldu. Ancak son 30 dakikada Fenerbahçe'nin etkili oyununa boyun eğdi'' yorumunu yaptı.

MUHTEŞEM BİR STAT

Şampiyonlar Ligi'ndeki en güçlü savunmanın Chelsea'de olduğunu belirten Lequipe, Fenerbahçe'nin ilk 1 saat içerisinde İngiliz takımının savunmasını aşmakta zorlandığını kaydederken, ''Bugünden yarı finale kimin çıkacağını kestirmek güç'' değerlendirmesinde bulundu. Fransız gazetesi, Şükrü Saracoğlu Stadı'nı 'muhteşem' olarak niteledi. Lequipe, Fenerbahçe'de kaleci Volkan'a 8, Kezman'a 4, Chelsea'de ise Fransa Milli Takımı'nda da forma giyen Makelele'ye 6, Lampart'a ise 4,5 yıldız verdi.

SEVİLLA'NIN CELLATI YIKTI

İngiltere'nin Chelsea takımını 2-1 yenen Fenerbahçe, İspanyol basınından büyük övgü aldı. ''Sevilla'nın cellatı, Chelsea'yi yıktı'' başlığını atan El MundoDeportivo gazetesi, ''Chelsea, dün ziyaret ettiği Fenerbahçe cehenneminde, yanmaktan kaçtı. Türkler, Chelsea'ye göre daha az gol fırsatı buldular, ancak yakaladıkları anları iyi değerlendirdiler. Londra'ya küçük, ama Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale çıkmayı hayal ettirebilecek bir avantajla gidecekler'' yorumunda bulundu. Marca gazetesi ise ''Chelsea, soğuk Türk sambasında dans etti'' ifadesini başlığına çıkararak, ''Deivid'in maçın başaktörü'' olduğunu belirtti. Gazete, ''Beraberliğe kadar cenaze gibi sessiz olan Şükrü Saracoğlu Stadı, Deivid'in olağanüstü güzel golüyle neşeli bir cehenneme dönüştü. Deivid, güzel goller atma uzmanı'' şeklinde yorumda bulundu.

CHELSEA ÇOK ACI YENİLDİ

Fenerbahçe'nin Chelsea zaferi Alman basınında da geniş yankı buldu. Bild gazetesi, ''Galibiyet hediye edildi! Ballack titreyecek'' başlığıyla verdiği haberde, Alman Milli takımının kaptanlığını yapan Michael Ballack'ın Chelsea takımıyla çok acı bir yenilgi aldığı ifade edildi. Chealsea'nin Fenerbahçe'ye karşı ilk yenilgisini aldığına işaret edilen haberde, günün adamı olarak 99 numaralı formasıyla Deivid gösterildi.

YARI FİNAL RÜYALARA GİRDİ

''www.sport1.de'' adlı İnternet sitesi de ''Fenerbahçe Chelsea'yi devirmeyi başardı'' başlığıyla verdiği haberde, Deivid'in, 30 metreden attığı gol ile hatasını telafi ettiği ve Fenerbahçe taraftarlarını, ilk kez yarı finale çıkma rüyalarına soktuğu kaydedildi.

KİCKER: TALİHSİZ DEİVİD KAHRAMAN OLDU

ALMANYA'NIN başkenti Berlin'de yayınlanan B.Z gazetesi de ''1-2'lik bozgun! Ballack Chelsea'yle bozguna uğradı'' başlığıyla haberi okurlarına duyururken, Kicker adlı spor dergisi de ''Şimdi Ballack ve beraberindekiler titremek zorundalar'' başlığını kullandı. Kicker'in haberinde, Chelsea'nin 685 dakika sonra Şampiyonlar Ligi'nde ilk kez kalesinde bir gol gördüğü, maçta Deivid'in talihsiz kişiden kahraman rolüne dönüştüğü belirtildi.

04.04.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Fenerbahçe devlere kafa tutuyor

  Dünya bu zeferi konuşuyor

  Devler Liginin asist kralı Alex zirveye demir attı

  Deivid, Avrupa'nın sayılı golcüleri arasına girdi

  Volkan Demirel kalede rakiplere geçit vermiyor

  Yedek kulübesinden gelen Kazım maçı çevirdi

  Yarı final hayal değil


 Son Dakika Haberleri