Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 04 Nisan 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Volkan Demirel kalede rakiplere geçit vermiyor

Fenerbahçe'nin milli kalecisi Volkan Demirel, zorlu maçlarda kalesinde devleşerek yaptığı kurtarışlarla, takımının Şampiyonlar Ligi'ndeki çıkışında önemli bir yere sahip oldu.

''Devler Ligi''nde 2. turda İspanya'nın Sevilla takımı karşısında penaltılara kalan mücadelede, yaptığı kurtarışlarla sarı-lacivertli ekibe çeyrek final kapısını açan Volkan, Chelsea galibiyetinin de (2-1) mimarları arasında yer aldı. Fenerbahçe'nin Fortis Türkiye Kupası Çeyrek Final rövanş maçında Galatasaray ile yaptığı mücadelede rakip oyuncuya saldırdığı için 4 maç ceza alan, cezalı olduğu süreçte motivasyonunu kaybetmeyen Volkan, takımı için zorlu maçlarda kalesini başarıyla korudu.

CEZALI DÖNEMDE İDMANLARDA

ÇOK İYİ ÇALIŞTI

Cezalı olduğu dönemde 4 Mart'ta Fenerbahçe'nin ''Devler Ligi''nde ilk kez çeyrek finale çıktığı Sevilla maçında kaleyi koruyan sarı-lacivertli kaleci, bu maçın ardından ligde 3 hafta forma giymedi. Cezasını tamamladıktan sonra ligde geçen hafta Beşiktaş derbisinde kaleye geçen Volkan, derbi maçtaki başarılı performansının ardından Chelsea mücadelesinde de kalesinde adeta etten bir duvar ördü.

04.04.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Fenerbahçe devlere kafa tutuyor

  Dünya bu zeferi konuşuyor

  Devler Liginin asist kralı Alex zirveye demir attı

  Deivid, Avrupa'nın sayılı golcüleri arasına girdi

  Volkan Demirel kalede rakiplere geçit vermiyor

  Yedek kulübesinden gelen Kazım maçı çevirdi

  Yarı final hayal değil


 Son Dakika Haberleri