Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 04 Nisan 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Yedek kulübesinden gelen Kazım maçı çevirdi

Fenerbahçe ile İngiltere'nin Chelsea takımı arasında oynanan ve Fenerbahçe'nin 2-1 galibiyetiyle sona eren Avrupa Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk karşılaşması İngiliz basınında büyük yankı uyandırdı.

İngiliz bulvar gazetelerinden Daily Express, Fenerbahçe'nin Chelsea'yi ''şaşkına çevirdiğine'' dair bir başlıkla haberi okurlarına duyururken, bu sonuçla Chelsea'nin Şampiyonlar Ligi umudunun ''hassas bir dengeye oturduğunu'' yazdı. Sheffield United'ın eski oyuncusu Colin Kazım'ın sonuçtaki önemli etkisine dikkat çekilen haberde, Chelsea'nin Deivid'in kendi kalesine attığı golle galip duruma geçtiği hatırlatılırken, ''Eğer Kazım 54. dakikada sahneye girmeseydi bu galibiyet daha da katmerli hale getirilebilirdi'' denildi.

F.BAHÇE CHELSEA'Yİ SERSEME ÇEVİRDİ

The Daily Telegraph gazetesi de Fenerbahçe'nin, Chelsea'yi serseme çevirdiğini yazdı ve maçın sonucunda Colin Kazım'ın önemli etkisine dikkat çekti. Deivid'in kendi kalesine attığı golün Chelsea'ye erken bir galibiyet sevinci yaşattığı belirtilen haberde, ''Chelsea maçı Colin Kazım yedek kulübesinden çıkana ve durumu eşitleyene kadar kontrolünde götürüyordu. Deivid sonucu galibiyet haline getiren golü de attı'' denildi.

04.04.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Fenerbahçe devlere kafa tutuyor

  Dünya bu zeferi konuşuyor

  Devler Liginin asist kralı Alex zirveye demir attı

  Deivid, Avrupa'nın sayılı golcüleri arasına girdi

  Volkan Demirel kalede rakiplere geçit vermiyor

  Yedek kulübesinden gelen Kazım maçı çevirdi

  Yarı final hayal değil


 Son Dakika Haberleri