Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 16 Nisan 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

“Nur Menzilleri”nde bir seyahate ne dersiniz?

NURS 1878. URFA 1960. VE BU İKİ ŞEHİR ARASI ONLARCA YERLEŞİM MERKEZİ. BU HER BİR NUR MENZİLİ İSLÂM YAŞAR’IN KALEMİYLE EVLERİMİZE KONUK OLUYOR.



Tarihî evler için hamle

Malatya Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü, 200 yıla yakın geçmişe sahip 8 geleneksel Malatya evini restore ettirdi, 9 evin daha restorasyonu için hamle başlattı.



Sünnet-i seniyye pozitif hayat modelidir

Malatya Yeni Asya Hanım okuyucularının düzenlediği “Sünnet-i Seniyyeye göre insan modeli” konulu konferansta konuşan eğitimci yazar Yasemin Yaşar, sünnet-i seniyyenin en güzel pozitif hayat örneği olduğunu söyledi.



Türkler, 5 asırdır hat san'atında lider

Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Geleneksel Türk El Sanatları Bölümü Öğretim Görevlisi Adem Sakal, Türklerin 500 yıldan bu yana hat san'atına hakim olduğunu, özellikle İstanbul’un bu san'atın merkezi haline geldiğini söyledi.



Kemal Tahir ölümünün 35. yılında anılacak

Yazar Kemal Tahir, ölümünün 35. yılında İstanbul’da düzenlenecek faaliyetle anılacak.



Büyükler, çocuk dergilerini tartışıyor

Edebiyat Sanat ve Kültür Araştırmaları Derneği (ESKADER) ve Sanatalemi.net işbirliğiyle “Çocuk Dergilerinin Kültür Hayatımızdaki Yeri” konulu bir panel düzenlendi.



Annesinin fedakârlığını anlatacak 'Kimse Yok Mu?'

Kimse Yok Mu Yardımlaşma Derneği gönüllüleri Anneler Günü için “Annelerin Fedakârlığı” konulu ödüllü bir kompozisyon yarışması düzenliyor.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri