Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 16 Nisan 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Deplasman fatihi Sivas

Bu sezon ç sahada oynadığı 15 maçta 12 galibiyet, 1 beraberlik, 2 mağlubiyet elde ederek topladığı 37 puanla, evinde 38 puan toplayan Fenerbahçe’den sonra ligin en başarılı ikinci takımı olan Sivasspor, zirve yarışının giderek daha da çekişmeli bir hale geldiği son haftalarda, iç sahadaki bu başarı grafiğini deplasman maçlarına da yansıtmaya başladı.


Kupada ikinci finalist belli olacak

İlk finalistin dün akşam belli olduğu Fortis Türkiye Kupası Yarı Final rövanş maçında bugün deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak Çaykur Rizespor’d

Tümer Metin Larissa’yı Play-Off’a taşıyor

Attığı goller ve oynadığı futbolla Larissa’yı play-off eşiğine taşıyan milli futbolcu Tümer Metin, “Biri kupada 4 tanesi ligde olmak üzere 8 maçta 5 g


  Konyaspor’u küme düşme stresi sardı

Düşme hattına yakın olmanın stresini yaşayan Konyaspor, ligde kalabilmek için 4 haftada en az 4 puan hedefliyor. Konyaspor Basın Sözcüsü Güven Öten, oldukça stresli ve heyecanlı olduklarını söyledi.


  Futbol Federasyonu, Altıntop kardeşler hakkında çıkan iddiaları yalanladı

Futbol Federasyonu, Hamit ve Halil Altıntop kardeşlerin hesaplarını boşalttığı iddia edilen C.A.A ile ilişkilerinin bulunmadığını bildirdi.


  UEFA’dan, Cüneyt Çakır’a davet

FIFA Klasmanı hakemlerimizden Cüneyt Çakır, 6-8 Mayıs 2008 tarihleri arasında İsviçre’nin Nyon kentinde düzenlenecek olan 2008 UEFA Yetenekli Hakem Semineri’ne davet edildi.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri