Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 16 Nisan 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

‘İsrail’i yeryüzünden sileriz’

İranlı İran'lı general Muhammed Rıza Aştiyani, İsrail'in tehditlerine dayanamayarak kendisi de misilleme ile İsrail'i ortadan kaldırmakla tehdit etti.


Putin, gücüne güç kattı

Görev süresi 7 Mayısta sona erecek olan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, iktidardaki Birleşik Rusya Partisi’nin liderliğini kabul etti.

Ürdün’de cezaevi isyanı

Ürdün'de bir cezaevinde çıkan isyanda 3 mahkûmun ölmesinden sonra, bugün de ülkenin en büyük cezaevinde yatanlar, diğer mahkûmlarla dayanışma için isy


  ABD: Jimmy Carter bizi temsil etmiyor

Amerikan Yönetimi, eski Başkan Jimmy Carter’ın Filistinli Hamas hareketinin yetkilileriyle görüşme projesini onaylamadığını ve Carter’ın ABD’yi temsil etmediğini bildirdi.


  Irak’ta sessizlik yeniden bozuldu

Irak'ın Ramadi şehrinde, bomba yüklü bir araçla düzenlenen intihar saldırısında ilk bilgilere göre 13 kişi öldü.


  İtalya ve Avrupa yeniden şenleniyor

İtalya'da Silvio Berlusconi liderliğindeki merkez sağ ittifakın genel seçimi yaklaşık yüzde 9’luk bir farkla kazanarak net bir zafer elde etmesinin ardından, henüz kesin sonuçlar açıklanmasa da kabineye ilişkin tahminler İtalyan basınının sayfalarına yansımaya başladı.


  Hollanda, Kutlu Doğum’u coşku içinde idrak ediyor

Hollanda'nın Parlamento Başşehri Lahey’de, Kutlu Doğum Haftası sebebiyle Seva ve Nida vakıfları tarafından ‘Sonsuz Nur’ konulu program düzenlendi. Programa ilgi büyük oldu.


  Kolombiya’da yanardağ paniği

Kolombiya'da Nevado del Huila yanardağının faaliyete geçtiği ve binlerce kişinin bölgeden tahliye edildiği bildirildi.


  Araplar, Amerika’yı sevmiyor

Arap ülkelerinde yapılan kamuoyu araştırmasında, her 10 Araptan 8’inin ABD hakkında olumsuz görüşe sahip olduğu ortaya çıktı.


  Atom bombasına katkı sağlayan fizikçi öldü

Nükleer fisyon konusundaki çalışmalarıyla tanınan, ilk atom bombasının yapılmasına yardımcı olan fizikçilerden Amerikalı John Wheeler 97 yaşında öldü.


  Kübalılar cep telefonuyla tanıştı

Küba'da halkın cep telefonu kullanmasına izin veren yönetmelik uygulamaya girdi. Heyecanlı Kübalılar başşehir Havana’daki başvuru merkezleri önünde kuyruk oluşturdu.



 

Bütün haberler


 Son Dakika Haberleri