Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 23 Nisan 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Mart’ın “11 Altın Adam”ı belli oldu

TÜRK KALP VAKFI’NIN DÜZENLEDİĞİ “11 ALTIN ADAM” YARIŞMASINDA, FENERBAHÇE BAŞKANI AZİZ YILDIRIM AYIN YÖNETİCİSİ SEÇİLDİ. TÖRENDE GAZANFER BİLGE İÇİN DE SAYGI DURUŞU YAPILDI.

Türk Kalp Vakfı’nın sponsorluğunda düzenlenen ‘’11 Altın Adam’’ yarışmasında, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Mart ayının yöneticisi seçildi. Kalyon Oteli’nde yapılan jüri toplantısındaki Mart ayı değerlendirmesinde, Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Kulübü’nün, Doğu ve Güneydoğu Anadolu illerinde ihtiyacı olan 101 ilköğretim okulu için başlattığı ‘’101. yılda 101 bin kitap’’ yardım kampanyasıyla, Mart ayının yöneticisi olarak belirlendi.

Turkcell Süper Lig’de 24, 25, 26 ve 27. hafta maçlarının oynandığı Mart ayı değerlendirmesinde, defans oyuncuları arasında yapılan seçimde Sivassporlu Abdurrahman Dereli 249 oyla altın, Gençlerbirliği OFTAŞ Spor’dan Giray Kaçar 145 oyla gümüş ve Beşiktaşlı İbrahim Toraman da 138 oyla bronz adam seçildi. Galatasaray’ın kalecisi Aykut Erçetin ise Denizlispor ile yaptıkları maçtan sonra rakip takımın kalecisi Souleymanou hakkında, ‘’Çok iyi kurtarışlar yaptı. Yan toplarda mükemmeldi. O golü yemese, kahraman ilân edilecekti, ama şimdi hatalı kaleci oldu. Kalecilerin kaderi budur. Ona sahip çıkılması lâzım. Ben performansından dolayı kendisini kutluyorum’’ şeklindeki açıklamaları nedeniyle ‘’Ayın altın kalpli oyuncusu’’ seçildi. Toplantıda ayrıca, Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, ayın teknik direktörü, hakem Bünyamin Gezer de ayın hakemi seçilirken, Fanatik Gazetesi Foto Muhabiri Erol Demirkol’un fotoğrafı da ayın fotoğrafı olarak değerlendirildi. Toplantı öncesinde, geçen günlerde vefat eden Dünya ve Olimpiyat şampiyonu eski millî güreşçi Gazanfer Bilge için 1 dakikalık saygı duruşu yapıldı.

23.04.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  FB - GS maçını bırak, organizasyonlara bak!

  Mart’ın “11 Altın Adam”ı belli oldu

  Trabzon’u gören gelmiyor

  1. Lig, Süper Lig’i aratmıyor

  Antalya artık bu sene şampiyonluğa daha yakın

  Kocaeli, teknik direktörlük için İpekoğlu ile anlaştı

  Okur ’un takımı mağlûp

  Olimpiyat meşalesi Cakarta’ya ulaştı

  Sivas, hegemonyayı yıktı

  Çaykur Rizespor’un son 3 maçta hedefi 9 puan


 Son Dakika Haberleri