Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 09 Mayıs 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Yağlı güreş futbolla yarışıyor

TÜRKİYE Güreş Federasyonu Yağlı Güreş Yürütme Kurulu Başkanı Metin Başdemir, yağlı güreşlere olan ilginin her geçen gün arttığını ve futbola rakip durumuna geldiğini belirtti.


İstanbul'da Formula heyecanı başlıyor

FORMULA 1 Petrol Ofisi Türkiye Grand Prix'si bugün yapılacak antrenman turları ile başlıyor. Bu sezonun 5. yarışı olan Türkiye Grand Prix'sinde bu sab

Kayseri'ye kupayı İvankov getirdi

KAYSERİSPOR kalecisi Ivankov, takımının tarihinde ilk kez Türkiye Kupası almasında büyük rol oynadı.


  G.Saray maçına gece kuyruğu

Süper Lig'de yarın yapılacak olan GalatasarayGençlerbirliği OFTAŞ Spor maçının biletleri satışa çıkarıldı.


  Bahçelievler'e yeni spor tesisi

BAHÇELİEVLER Belediyesi'nin yaptıracağı, içerisinde yarı olimpik yüzme havuzunun da bulunduğu spor kompleksinin temeli 10 Mayıs Cumartesi günü düzenlenecek törenle atılacak.


  F.Bahçe filede şampiyon oldu

BAŞARILI bir sezonu geride bırakan Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımı'nda, 2007-2008 sezonunu çift kupayla tamamlamanın sevinci yaşanıyor.


  Beşiktaş: Bobo satılık değil

BEŞİKTAŞ Kulubü, son günlerde medyada yer alan golcü futbolcuları Bobo'nun satılacağı şeklinde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.


  Türkiye sınıfı geçti

Türkiye'nin, 44. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'ndaki organizasyon başarısı Avrupa'da olumlu yankılar yaptı. Özellikle Fransa ve Belçika medyası, 160 bin Avro ödül dağıtılan ve Avrupa'nın sayılı bisikletçilerinin katıldığı turun gelecek yıllarda adından daha çok söz ettireceği konusunda ortak görüş belirttiler.



 

Bütün haberler