Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 09 Mayıs 2008

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

İstanbul'da Formula heyecanı başlıyor

FORMULA 1 Petrol Ofisi Türkiye Grand Prix'si bugün yapılacak antrenman turları ile başlıyor. Bu sezonun 5. yarışı olan Türkiye Grand Prix'sinde bu sabah ve öğleden sonra olmak üzere 2 antrenman turu yapılacak.

10 Mayıs Cumartesi günü sıralama, 11 Mayıs Pazar günü de yarış gerçekleştirilecek. Ayrıca Formula 1 organizasyonu kapsamında GP2 ve Porsche Mobil 1 Supercup yarışları da düzenlenecek.

HAMİLTON'A TROYA ROLÜ

McLaren Mercedes'in İngiliz pilotu Lewis Hamilton, bu önemli yarış öncesi Troya özel gösterisinde rol aldı. İstanbul Gösteri Merkezi'nde sahneye konulan Troya'nın özel gösterisinde yer alan Hamilton, gösteride, sahneye inip savaşı önleyen ve barışı sağlayan kişi rolünde oynadı. Sahneye özel ipler vasıtasıyla uçarak gelen Hamilton, savaşan iki grubun arasına girerek barışı sağladı.

KILIÇLA DÜELLO YAPTI

Bu arada, gösteri sonrası Hamilton ile Troya Genel Sanat Yönetmeni Mustafa Erdoğan, kılıçlarla düello yaptı. Erdoğan, Hamilton'a Formula 1 Petrol Ofisi Türkiye Grand Prix'sinde uğur getirmesi dileğiyle kendi imzaladığı Troya tişörtünü hediye ederken, Lewis Hamilton da günün anısına Mustafa Erdoğan'a imzalı F1 forması verdi.

BASIN TOPLANTISI

Gösterinin ardından basın mensuplarının sorularını cevaplayan İngiliz pilot, hafta sonu için iyimser olduğunu vurgulayarak, dereceye girmek açısından iddialarını dile getirdi. Hamilton, İstanbul'da daha önce 3 kez yarıştığını belirterek, ''Geçen yıl 5. oldum. Bu sene podyuma çıkmayı hedefliyoruz. Dünyada iki tane saat yönünün tersinde pist var. İstanbul bunlardan biri. Virajlarda sol tarafa yattığınız için boynunuzun sol tarafı ağrıyor. Diğer pistlerde sağ tarafınızı kullanıyorsunuz. Nefes nefese yarışlar olabiliyor. Her pist böyle değil'' diye konuştu. Hamilton, hangi pilotlarla anlaştığı yönündeki soruyu ise ''Felipe Massa, Nico Rosberg ve Robert Kubica ile iyi anlaşıyorum. Genç pilotlarla daha iyiyiz. Çocukluğumuzdan itibaren beraber oluyoruz'' diye cevapladı.

09.05.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Yağlı güreş futbolla yarışıyor

  İstanbul'da Formula heyecanı başlıyor

  Kayseri'ye kupayı İvankov getirdi

  Ankaragücü'lü Bebbe Beşiktaş ile anlaştı

  G.Saray maçına gece kuyruğu

  Bahçelievler'e yeni spor tesisi

  F.Bahçe filede şampiyon oldu

  Beşiktaş: Bobo satılık değil

  Türkiye sınıfı geçti