Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 11 Haziran 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Kültür-Sanat

HAZİRAN DERGİLERİ

HAZİRAN DERGİLERİ

Vuslat

VUSLAT Dergisi bu ay ahlâken bozulan, asıl görevinden uzaklaşan insanın maddî kazançla değil, manevî kazançla, Allah’ın kelâmıyla güzelleşeceğini hatırlatmak için “Kur’ân’ın insanı güzelleştirmesi” konulu kapak dosyasıyla okuyucularının karşısına çıkıyor.

0 (216) 612 78 22

Temrin

AYLIK düşünce ve edebiyat dergisi Temrin, “Hayatın gerçeklerini, san'atın gerçekleriyle buluşturmak isteyen kalemlerin ortaya koyduğu metinleri” bir araya getiriyor. Temrin, “Yerli kaynakların eskimeyen ‘tema’larına olan saygıyı mahfuz tutarak dünya edebiyatının renklerine dokunmayı ve modern edebiyatın çizgilerine kulak vermeyi de önemseyen bir yayın politikası takip ediyor.

0 (216) 550 51 51

Semerkand Aile

SEMERKAND Aile’nin Haziran sayısı çıktı. Kapak dosyasında sıla-i rahimi ele alan Semerkand Aile, okuyucularına “Kendinize bir iyilik yapın, sıla-i rahimi ciddiye alın” tavsiyesinde bulunuyor. Akraba ziyaretine verilen önem ve bunun sebepleri üzerinde durulan dosyada, sıla-i rahimin insana hem dinî, hem de psikolojik açıdan kazandırdıklarına değiniliyor.

0 (216) 311 13 35

Altınoluk

ACABA insan neden günaha yöneliyor? Aylık Altınoluk dergisi Haziran sayısında, “Günah neden günah?” konusunu işliyor. Dergide, bu sorunun cevabına ilişkin mülâkat ve makaleler var.

0 (212) 671 07 00

Semerkand

HAZİRAN ayında “Haber”i kapak dosyası olarak ele alan Semerkand, yaşadığımız çağın “enformasyon çağı” olarak nitelendirilmesine rağmen, bu haberlerin bizleri “gerçek”lerden haberdar etmediğine dikkat çekiyor.

0 (216) 311 13 35

Genç

“FUTBOL sadece futbol değildir.” Bu cümle Genç’in Haziran sayısının kapağında yer alıyor. Dergi bu kapak dosyasıyla futbola yüklenen farklı anlamları açarken, meselenin psikolojik ve sosyolojik taraflarını da gösteriyor. Konuyla ilgili olarak uzman görüşlerine ve fanatik yorumlarına da yer veriliyor.

0 (212) 671 07 00

Yedi İklim

“NECİP Fazıl özel bölümü”nü de ihtiva eden yeni sayısı ile okuyucularının karşısına çıkan Yedi İklim, Ali Haydar Haksal, Zafer Acar ve Ali Cançelik’in şairi farklı yönleriyle ele alan makalelerine yer veriyor.

0 (216) 399 19 14

11.06.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA
Download

Kutlu Doğum Haftası Pdf

Bütün haberler

Başlıklar

  Bizim Aile’de sınav var, stres yok

  SOKAK SATICISIYDILAR, TİYATROCU OLDULAR

  Maksat, Barak kültürünü gençlere tanıtmak

  Aytmatov’un durumu ciddiyetini koruyor

  HAZİRAN DERGİLERİ

© Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır