Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 25 Haziran 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Satılık hayata 1 milyon sterlin

Avustralya’da yaşayan ve hayatını eBay açık artırma sitesinde satışa çıkaran bir İngiliz için verilen teklif miktarı bir milyon sterlini (yaklaşık 2,4 milyon YTL) aştı.

eBay’deki açık arttırma bir hafta sürecek. İngiltere’nin Darlington kentinden olan 44 yaşındaki Ian Usher, karısından ayrılmasından sonra hayatını satışa çıkarmıştı.

Usher, önümüzdeki Pazar günü son bulacak olan bir haftalık açık arttırmada 250 bin sterlin elde etmeyi umuyordu. Ancak gelen teklifler, Usher’ın hayatının bu miktardan daha fazla ettiğini ortaya koydu.

Ian Usher, pek alışık olunmadık türden olan bu çevrimiçi açık arttırmayı, İnternet güncesinde ‘artık hayatından sıkıldığını ve onu artık istemediğini ‘duyurmasının ardından başlatmıştı. Avustralya’nın Perth şehrinde oturan Yorkshire’lı İngiliz, kısa süre önce eşinden ayrıldığını ve evindeki her şeyin ona ‘harika geçmişlerini’ hatırlattığını söylüyordu.

Usher’ın mal varlığı içinde üç yatak odalı bir ev, 19 yaşında bir Mazda Sedan otomobil, bir motorsiklet ve bir jet ski de yer alıyor. Ian Usher bunlara ek olarak, bazı arkadaşlarını, hayat tarzını ve halı satıcısı olarak çalıştığı eski işinde üç haftalık deneme nöbetini de hediye olarak veriyor. Başlangıçta Usher bu paket için yaklaşık 500 bin dolar (250 bin sterlin) fiyat biçmişti. Ancak gelen teklifler, hayatının fiyat etiketini şimdiden 2 milyon dolara çekmiş durumda.

Ian Usher’a göre, bazı teklif sahipleri muhtemelen ‘ismini duyurmak isteyen geri zekâlılar’, ancak teklifler arasında ciddî olanların da bulunduğundan emin.

/ Sidney

25.06.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA
Download

Gezi Eki Pdf

Bütün haberler

Başlıklar

  İsrail, İran’a saldırabilir

  Nijer’e şefkat eli uzandı

  D vitamininin önemi yeniden vurgulanıyor

  Satılık hayata 1 milyon sterlin

  Saygınlığını arttırmak için kadına ağır makyaj yasak

© Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır