"Gerçekten" haber verir 15 Ağustos 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Avantaj Fenerbahçe’de

Fenerbahçe, Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunun ilk maçında deplasmanda Sırbistan’ın FK Partizan takımıyla 2-2 berabere kalarak ikinci maç için avantaj elde etti.

Rakibi karşısında 2-0 yenik duruma düştüğü mücadelede Alex ile penaltıdan ve Guiza ile bulduğu gollerle 2-2 eşitliği sağlayan sarı-lacivertliler, karşılaşmadan bu skorla tamamlayarak 2 gol attığı deplasmanda önemli bir avantaj sağladı. Avrupa kupalarında deplasman mücadelelerinde zorlanan Fenerbahçe, FK Partizan karşısında da aynı zorluğu yaşadı. Sarı-lacivertli ekip Avrupa arenasında deplasmanda yaptığı 74. maçta 12. beraberliğini alırken, şimdiye kadar 13 galibiyet elde edip 49 kez yenilgi yaşadı. Bugüne kadar 5. kez mücadele ettiği Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde 6. kez yer almayı hedefleyen sarı-lacivertliler, elde ettiği beraberlikle 27 Ağustos Çarşamba günü İstanbul’daki rövanşa avantajlı başlayacak. Fenerbahçe’nin yeni transferi Güiza, sarı-lacivertli formayla resmi maçta ilk golünü attı. FK Partizan karşısında Fenerbahçe’ye 50. dakikada 2-2’lik eşitliği getiren golü kaydeden Güiza, sarı-lacivertli forma altında takımı için önemli bir gole imza attı.

Fenerbahçe’nin başında çıktığı ilk 2 resmi maçta galibiyet alan Aragones, ilk beraberliğiyle de FK Partizan maçında tanıştı. MTK Budapeşte’yi ilk maçta İstanbul’da 2-0 yenen Aragones’li Fenerbahçe, rakibini deplasmanda 5-0’lık farklı skorla geçmişti.

15.08.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  “Güiza, doruğa çıktı”

  “Daha her şey bitmiş değil”

  “Rövanşta çok formda olacağız”

  Avantaj Fenerbahçe’de

  Atletizmde heyecan başlıyor

  Güreşten 1 bronz çıktı

  Tur çok uzakta

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır