"Gerçekten" haber verir 31 Ağustos 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Yaralı G.Saray Kayseri'de 3 puan arıyor

ŞAMPİYONLAR LİGİ 3. ÖN ELEME TURUNDA RUMEN TEMSİLCİSİ STEAU BÜKREŞ'E RÖVANŞ MAÇINDA 1-0 YENİLEREK YENİLEREK ELENEN SARI-KIRMIZILI EKİP SÜPER LİGDE GÜÇLÜ RAKİP KAYRESİPOR İLE BUGÜN DEPLASMANDA 3 PUAN MÜCADELESİ YAPACAK.

GALATASARAY ile Kayserispor, bugün lig tarihinde 27. kez karşı karşıya gelecek. Atatürk Stadında saat 21.00'de başlayacak karşılaşmayı Bünyamin Gezer yönetecek. Maç Lig TV'den şifreli olarak naklen yayınlanacak. İki takım arasında geçmişte yapılan maçlarda sarı-kırmızılı ekibinin, Kayserili renktaşına karşı galibiyet sayısında açık ara üstünlüğü bulunuyor. Geride kalan 26 maçta Galatasaray 18, Kayserispor ise sadece 1 galibiyet alırken, 7 maç da berabere sonuçlandı. ''Cim Bom''un toplam 60 golüne, Kayserispor 20 golle cevap verebildi. Geçtiğimiz sezon oynanan iki maçın ilki Kayseri'de 1-1 biterken, Galatasaray evindeki karşılaşmayı 2-0 kazanmıştı.

3 SEZONDUR G.SARAY'I YENEMEYİOR

Son 3 sezondur ligi 5. sırada bitirerek yükselişe geçen ve 3 büyükleri zorlayan Kayserispor, Galatasaray karşısındaki ilk galibiyetini bu maçta almak istiyor. Son 3 sezondur ligi 5. sırada bitiren Kayserispor, Turkcell Süper Lig'e renk katan ve Türk sporunda yükselen bir takım oldu. Kayserispor, bu yükseliş ile birlikte 3 büyükleri de zorlayan önemli Anadolu takımlarından biri haline geldi. Son 3 sezonda Beşiktaş'ı 3 kez, Fenerbahçe'yi ise 2 kez yenmeyi başaran Kayserispor, Galatasaray'a karşı ise şeytanın bacağını kıramadı.2005-2006 sezonunda Kayserispor, Beşiktaş ile Süper Lig'de karşılaştığı iki maçın birinde berabere kaldı diğerinde ise yenildi. Türkiye Kupası maçlarında ise Beşiktaş'a bir kez yenilen Kayserispor, rakibine bir maçta üstünlük sağladı. Aynı sezonda, Kayserispor Süper Lig'de Fenerbahçe'ye karşı bir mağlubiyet ve bir galibiyet aldı. 2006-2007 sezonunda Süper Lig'de Fenerbahçe ile bir kez berabere kalan Kayserispor, diğer maçta rakibine yenildi. Beşiktaş'a ise bir maçta yenilen Kayserispor, ligin rövanş maçında Beşiktaş'ı yendi.

F.BAHÇE VE BEŞİKTAŞ'I YENİYOR

Beşiktaş ve Fenerbahçe karşısında galibiyetler elde eden sarı-kırmızılı ekip, son 3 sezondur Galatasaray karşısında galibiyet sevinci yaşayamadı. 2005-2006 sezonunda Süper Lig'de Galatasaray'a 3-1 ve 3-0'lik sonuçlarla yenilen Kayserispor, 2006-2007 sezonunda ligde bir maçta golsüz berabere kaldığı Galatasaray karşısında diğer maçta 4-0 yenildi. Aynı sezonda Türkiye Kupası maçında ise Galatasaray, Kayserispor'u 4-0 yendi.

31.08.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  Daum, Ümit Özat için ağladı

  Yaralı G.Saray Kayseri'de 3 puan arıyor

  Terim kadroya 3 yeni isim aldı

  Trabzonspor ligde 2 maçta 6 puan topladı

  UEFA Süper Kupası'nı Rus ekibi Zenit kazandı

  İki Trabzon gördük

Site yöneticisi | Editör
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır