"Gerçekten" haber verir 07 Ekim 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.
 

Spor

Aragones'in mazereti transfer

FENERBAHÇE Teknik Direktörü Luis Aragones, Kayserispor karşısında aldıkları 4-1'lik mağlubiyetin kötü bir sonuç olduğunu belirterek, ''Kesinlikle istifa etmeyi düşünmüyorum'' dedi.

İspanyol teknik adam, bir soru üzerine, antrenörlük hayatında böyle zor zamanların olduğunu ifade ederek, şöyle konuştu: ''Böyle durumlardan defalarca geçtim, ama ben bugün böyle bir sonuç kesinlikle düşünmüyordum. Bir düş kırıklığı oldu. Bu durumdan çıkmamız için çalışmamız ve sakat oyuncularımızın en kısa zamanda takıma katılmalarını sağlamamız lazım.''

İSTİFA ETMEYİ DÜŞÜNMÜYORUM

Aragones, ''İstifa etmeyi düşünüyor musunuz?'' şeklindeki soruya, ''4-1 kaybetmek kötü bir sonuçtur, ama kesinlikle istifa etmek için buraya gelmedim. Bildiğimin en iyisi yapabilmek için buradayım. Kesinlikle istifa düşüncem yok'' cevabını verdi. İspanyol teknik adam, ''Yönetimden istifanız yönünde talep gelirse ne yaparsınız?'' sorusunu ise ''Bu konuyu hiç düşünmedim, öyle bir şey gelirse düşünür müyüm bilmiyorum, ama ben buraya yararlı olabilmek için geldim'' diye cevapladı. Aragones, taraftarların 4-1'den sonra ''I love you Zico'' diye tezahürat yapmalarıyla ilgili ise ''Bu konuda söyleyecek bir şey yok. İşler iyi gidince taraftar 'Seni seviyorum Aragones' diyecektir'' ifadesini kullandı.

İSTEDİĞİMİZ TRANSFERLER ALINMADI

Luis Aragones, ''Sezon başına dönsek, bu halde transfer tercihlerinizi yeniden değerlendirir misiniz?'' şeklindeki soru üzerine, ''Transfer konusu benim dışımda gelişen bir konu. Kulüp bu konuda etkin rol oynuyor. Ben bu konunun içinde değilim'' dedi. ''Transferler, görüşleriniz doğrultusunda yapılmadı mı?'' sorusuna ise Aragones, ''Transfer döneminde almak istediğimiz oyuncular oldu, onları alamadık. Tabii ki şu anda yaptığımız bir görüşme yok, transfer görüşmesi olmadı, ama 3-4 ay önce transferle ilgili görüşmeler yaptık, fakat bunlar da iyi sonuçlanmadı'' dedi. Aragones, Lig TV'ye yaptığı açıklamada ise Kayserispor'un kendilerinden her anlamda iyi oynadığını ifade ederek, ''Biz çok fazla direkt ve uzun top yapmaya çalıştık. Kısa pas yapmalıydık. O yüzden bunlar oldu. Tabii ki seyirciler adına üzgünüm. Özür diliyorum. Futbolda zaten böyle gidişler olduğunda seyircilerin tepkisi olur. Burada en hatalı tabii ki benimdir. Onlara daha iyi futbol izlettirmek isterdim'' dedi.

07.10.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  Aragones'in mazereti transfer

  MAÇ BOYUNCA BAŞINI KALDIRAMADI

  ROBERTO CARLOS:TARAFTARIN SABRI TAŞTI

  G.Saray gözünü UEFA'ya çevirdi

  TERİM: MESUT ÖZİL'LE PAZARLIK YAPMAM

  Umutlar tükeniyor

  Bursa'yı çözemedi

  Bursaspor'lu Yusuf Şimşek'in A Millî Takım sevinci

  Adıyamanspor'lu 8 futbolcu yemekten zehirlendi

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır