"Gerçekten" haber verir 07 Ekim 2008
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formu | İletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.
 

Spor

ROBERTO CARLOS:TARAFTARIN SABRI TAŞTI

FENERBAHÇE'NİN Brezilyalı futbolcusu Roberto Carlos, aldıkları kötü sonuçların taraftarın sabrını taşırdığının farkında olduklarını ve sorumluluğun kendilerine ait olduğunu söyledi.

Roberto Carlos, maçtan iyi oynamayamadıklarını, ancak taraftara hak ettikleri güzel futbolu ilerleyen dönemde göstereceklerini dile getirdi. Takımın geçen sezonki havayı bulması gerektiğinin altını çizen Brezilyalı oyuncu, ''Düzgün oynayamadığımızın farkındayız. Geçen yılki havayı tekrar bulmamız gerekiyor. Kaliteli bir ekibiz ve bu havayı bulunca başarılı sonuçlar alacağımıza inanıyorum. Taraftarların sabrının zorlandığını hissediyoruz. '' diye konuştu.

REAL MADRİD'DE DE BÖYLE OLDU

Kayserispor karşısında aldıkları 4-1'lik mağlubiyet nedeniyle takımı adına taraftarlardan özür dileyen Roberto Carlos, ''Takımım adına özür diliyorum. Bu sorumluluk bizim. Nasıl böyle kötü neticeler yaşattıysak, onlara hak ettikleri günleri de göstereceğiz. Bunu bilsinler'' dedi. Takımın mevcut kadrosuna inancının çok fazla olduğunu vurgulayan tecrübeli oyuncu, ''Ben Real Madrid'de bundan daha kötü durumlarla karşılaştım. Başımızı dik tutacağız'' şeklinde konuştu.

Tribünlerde Zico ve Aurelio tezahüratları ile ilgili bir soru üzerine Fenerbahçeli futbolcu, ''Taraftarın tepkisi normaldir. Ancak bu insanlar şu an bizim aramızda değil. Biz kendi içimizde kenetlenmeliyiz'' diye yanıt verdi.

07.10.2008

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 
GAZETE 1.SAYFA

Bütün haberler

Başlıklar

  Aragones'in mazereti transfer

  MAÇ BOYUNCA BAŞINI KALDIRAMADI

  ROBERTO CARLOS:TARAFTARIN SABRI TAŞTI

  G.Saray gözünü UEFA'ya çevirdi

  TERİM: MESUT ÖZİL'LE PAZARLIK YAPMAM

  Umutlar tükeniyor

  Bursa'yı çözemedi

  Bursaspor'lu Yusuf Şimşek'in A Millî Takım sevinci

  Adıyamanspor'lu 8 futbolcu yemekten zehirlendi

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır