"Gerçekten" haber verir 21 Şubat 2009
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formuİletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Haberler

Batıdan Doğuya yardım eli

İstanbul Bağcılar Kaymakamlığı ve Bağcılar Belediyesi işbirliği ile düzenlenen “Bağcılar’dan Diyarbakır ve Bingöl’e Gönül Köprüsü” sonucu toplanan yardımlar düzenlenen törenle yola çıktı.

Bağcılar Halk Sarayı önünde düzenlenen törene Bağcılar Kaymakamı Veysel Yurdakul, Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Birleşmiş Markalar Derneği Başkanı Ekrem Akyiğit, meclis üyeleri ve çok sayıda iş adamı katıldı.

Kısa bir süre önce Bağcılar Holiday İnn Hotelinde yapılan toplantıya, daha önce Bağcılar’da kaymakamlık yapan Diyarbakır Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve Bingöl Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nun yanısıra çok sayıda işadamı ve sivil toplum kuruluşları katılmıştı. Toplantının akabinde 10 tıra yakın yardım toplandı. Bunların ilk etabı olarak 3 tır yardım, düzenlenen törenle yola çıktı. Diyarbakır ve Bingöl’deki yoksul öğrenciler ve yetimler başta olmak üzere diğer yardıma muhtaç vatandaşları giydirmek amacıyla yapılan ‘Gönül Köprüsü’, kapsamında, genel olarak tekstil ürünleri ve ayakkabı toplandı.

Bağcılar Kaymakamı Veysel Yurdakul, Boğaziçi Köprüsü ile Diyarbakır’da bulunan Malabadi Köprüleri arasında köprü kurulduğunu, bu ilişkinin toplumlar arasında kardeşlik bağlarını güçlendireceğini ve ülke barışına katkıda bulunacağını belirtti.

Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı da, Bağcılar halkının ve iş adamlarının olarak her zaman ve her fırsatta yardıma koştuğunu belirterek ilçedeki iş adamlarının birçok bölgeye okul yapmak için seferber olduklarını söyledi.

Gönül Köprüsü kapsamında işadamlarının yanı sıra ilçede bulunan Otocenter, Massit, İstoç gibi sanayi ve iş merkezleri de bağıştı bulundular.

21.02.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  TAVİZSİZ İSTİKRAR ÇİZGİSİ

  Genelkurmay GATA’yı savundu

  Soylu: Kirli siyaset istemiyoruz

  MB’den şaşırtan indirim

  FT: Faiz indirimi kararı piyasaları şaşırttı

  Maliye Bakanı Kemal Unakıtan ameliyat oldu

  Vizede son karar, Alman mahkemesinin

  Avrupa Birliği birleştiriyor

  İsveç’te, Türkiye toplantısı

  Kalkışa hazırlanan uçak elektrik direğine çarptı

  Kulu’da otobüs devrildi: 12 yaralı

  Batıdan Doğuya yardım eli

  Hedef, enerji bağımsızlığı

  2500 dil, yok olmayla karşı karşıya

  Matematikten korkmayın

  Kepler, dünya benzeri gezegenler arayacak

  Liselilerin robotları yarıştı

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır