"Gerçekten" haber verir 21 Şubat 2009
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formuİletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

Bayan öğretmenin takımı Hatay ikincisi oldu

HATAY'IN Erzin ilçesinde bir bayan beden eğitimi öğretmeninin çalıştırdığı futbol takımı, ilköğretim okulları arasında düzenlenen turnuvada Hatay ikincisi oldu.

Erzin Muzaffer Tuğsavul İlköğretim Okulu'nda beden eğitimi öğretmenliği yapan Bengü Etiz'in çalıştırdığı futbol takımı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Danone'nin işbirliğiyle düzenlenen turnuvada rakiplerini tek, tek yenerek finale kaldı. İskenderun da yapılan final maçında Beyhan Gencay İlköğretim Okuluna 2-1 yenilerek il ikincisi olan takım, Antalya'da 1-3 Mart tarihleri arasında yapılacak şampiyonaya katılacak.Öğretmen Bengü Etiz göreve henüz yeni başladığını belirterek, futbola şimdiye kadar hiç ilgi duymadığını söyledi. Etiz, okulun tek beden eğitimi öğretmeni olmasından dolayısıyla okul takımının hem teknik direktörlüğünü hem de antrenörlüğünü yaptığını ifade etti. Okul Müdürü Sefa Ergan ise, Hatay ikincisi olan okul futbol takımının öğrencileri ile beden eğitimi öğretmeni Bengü Etiz'i kutladı. Ergan ayrıca turnuva boyunca kendilerine maddi manevi desteklerini esirgemeyen Erzin Kaymakamı İlhan Abay'a da teşekkür etti.

21.02.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Kadir Has Stadı gün sayıyor

  Engelleri tek tek aşıp, stadı yaptık

  Selçuk'a Alman, İtalyan ve İspanyol kulüpleri talip

  Bayan öğretmenin takımı Hatay ikincisi oldu

  Özdilek: Spor yapan beyin çok aktif olur

  TÜRKCELL SÜPER LİG PROGRAMI

  BANK ASYA 1. LİG PROGRAMI

  Potada kupa heyecanı İzmir'de atıyor

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır