"Gerçekten" haber verir 21 Şubat 2009
Anasayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Reklam | Künye | Abone Formuİletişim
ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET ve ŞÛRÂDIR

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi

adresine bekliyoruz.

 

Spor

Özdilek: Spor yapan beyin çok aktif olur

ANTALYASPOR Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, takım kaptanı Ömer Çatkıç ve defans oyuncularından Yalçın Ayhan Antalya AKEV Koleji'ni ziyaret etti.

600 öğrencinin yer aldığı panelde Özdilek, Çatkıç ve Ayhan kısaca özgeçmişlerini anlattı. Panelde konuşan Teknik Direktör Özdilek, gençlere önemli öğütler vererek, seçecekleri meslekler konusunda tavsiyelerde bulundu. Özdilek şöyle konuştu: "Bizim zamanımızda aileler çocuklarına okuyup doktor, mühendis gibi meslekleri seçmesini isterdi. Hem sporu hem de eğitimi bir arada yürütmek kolay değildi. Ancak şu an çocuklarımız iki işi de birlikte yapabiliyor. Hepinizin sporcu olma şansı yok ama spor kültürüyle büyüme şansı var. Spor yapan beyin çok daha aktiftir. Hangi branşı olursa olsun önemli olan bu kültürü hayatınıza katabilmek. Ben üniversite sınavına ailem istediği için girdim. Akıllı bir öğrenciydim. Şartlar bir tercih yapmamı gerektirdi ve ben sporu seçtim. Karşınıza, kariyer ve spor geçmişi bakımından önemli bir insan olarak çıkabildiysem demek ki tercihim benim için doğruymuş. Bu yüzden hayatta mutlaka hedefiniz olmalı."

21.02.2009

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  Kadir Has Stadı gün sayıyor

  Engelleri tek tek aşıp, stadı yaptık

  Selçuk'a Alman, İtalyan ve İspanyol kulüpleri talip

  Bayan öğretmenin takımı Hatay ikincisi oldu

  Özdilek: Spor yapan beyin çok aktif olur

  TÜRKCELL SÜPER LİG PROGRAMI

  BANK ASYA 1. LİG PROGRAMI

  Potada kupa heyecanı İzmir'de atıyor

Sitemizle ilgili görüş ve önerileriniz için adresimiz:
Yeni Asya Gazetesi Gülbahar Cd. Günay Sk. No.4 Güneşli-İSTANBUL T:0212 655 88 59 F:0212 515 67 62 | © Copyright YeniAsya 2008.Tüm hakları Saklıdır