21 Ekim 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Kültür-Sanat

Tandırımın dumanı astım yapıyormuş

KONYA’DA kırsal kesimde ekmek pişirmek için kullanılan geleneksel tandırların dumanı dolayısıyla köylü kadınlarda astım ve bronşit gibi rahatsızlıkların görülmesi üzerine bölgedeki 30 yaş üstü 2 bin kadına solunum fonksiyon testi yapılacağı bildirildi.



Sivaslılar Vakfında sıla geceleri başladı

SİVASLILAR Vakfında, her yıl Ekim ayında başlayan ve Mayıs ayında ara verilen sıla geceleri tekrar başladı.



XII. Kur’ân Sempozyumu Ankara’da yapılacak

“DÜNYA, İktisat ve İslâm” konulu, XII. Kur’an Sempozyumu 24-25 Ekim 2009 tarihleri arasında Ankara Türkiye Diyanet Vakfı Kocatepe Camii Konferans Salonunda gerçekleştirilecek.



Eflani’nin çember bezleri, internetten satılıyor

KARABÜK’TE, geçmişte mahallî baş örtüsü olarak kullanılan çember bezleri, Eflani ilçesinde kadınlar tarafından atölyelerde işlenerek internet üzerinden masa ve sehpa örtüsü olarak dünyaya satılıyor.



Ve Diğer Şeyler Sadabad sahnesinde

VE Diğer Şeyler Topluluğu’nun, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları (İBBŞT) ortaklığında düzenlediği ve İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı tarafından desteklenen “Yeni Metin Yeni Tiyatro” projesi; ödüllü yazar Hüseyin Alp Tahmaz’ın “Kasaba” isimli oyunun okuma tiyatrosunu 26 Ekim 2009, Pazartesi günü saat 19:00’da İBBŞT Kâğıthane Sadabad Sahnesi’nde seyirciyle buluşturuyor.



‘’Sultan III. Selim” müzayedeye çıkıyor

ANKARA Antikacılık tarafından düzenlenen müzayedede, aralarında Sultan III. Selim’in portresinin de yer aldığı 277 nadide antika eser ile klâsik, modern ve çağdaş Türk resmine ait eserler görücüye çıkıyor.



Bütün haberler

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular’ın STV Haber’deki programını izlemek için tıklayın.
Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.