21 Ekim 2009 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

BEŞİKTAŞ SİFTAH PEŞİNDE

UEFA Şampiyonlar Ligi (B) Grubu'nda oynadığı 2 karşılaşmayı da yitiren Beşiktaş, grubun 3. maçında bugün deplasmanda Almanya'nın Wolfsburg takımıyla karşılaşacak.


AVRUPA KUPALARINDA 133. MAÇINA ÇIKACAK

BEŞİKTAŞ, Almanya'nın Wolfsburg takımıyla deplasmanda yapacağı Şampiyonlar Ligi (B) Grubu 3. hafta maçıyla birlikte Avrupa kupalarında 133. karşılaşma

Rijkaard: Altyapıda Arda gibi oyuncuların yetişmesi çok zor

1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği (GSYİAD) tarafından Florya Metin Oktay Tesisleri içinde yaptırılan Galatasaray Futbol Akademisi Hizm


  FENERBAHÇE ÜLKER BARCELONA ÖNÜNDE

FENERBAHÇE Ülker Basketbol Takımı, ULEB Avrupa Ligi (A) Grubu'ndaki ilk maçında bugün İstanbul'da, İspanya'nın Regal FC Barcelona ekibini konuk edecek.


  Vural: Fatih Terim ve Mustafa Denizli dışında 3. isim yok mu?

MİLLİ Takımlar teknik direktörlüğü görevine talip olan Kasımpaşa'nın çalıştırıcı Yılmaz Vural, milli takım için zaman kaybedilmemesi gerektiğini söyledi.


  DENİZLİ DEVLER LİGİNDE İLK PUANI ALMA PEŞİNDE

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde (B) Grubu'ndaki 3. maçında bugün Almanya'nın Wolfsburg takımı karşısında verecek Beşiktaş'ın ''Devler Ligi''ndeki maçları, teknik direktör Mustafa Denizli için ayrı bir anlam taşıyor.


  FİLEDE TÜRKİYE KUPASI KUR'ALARI ÇEKİLDİ

VOLEYBOL erkeklerde Teledünya Türkiye Kupası 2. tur kuraları Ankara'da çekildi. Plaza Otel'deki kura çekimi öncesi, Türksat ile Türkiye Voleybol Federasyonu arasında, Türkiye Kupası sponsorluk sözleşmesi imzalandı.


  KUTLUAY GENÇLERE BASKETBOL ÖĞRETİYOR

DENEYİMLİ milli basketbolcu İbrahim Kutluay, Disney XD kanalının Türkiye'deki tanıtımı için düzenlenen organizasyonda basketbol becerilerini sergileyerek, Disney XD Cup basketbol turnuvasında dereceye giren sekiz yetenekli genç için bir çalışma düzenledi.


  Avrasya dünyanın en güzel parkuru

31. İstanbul Avrasya Maratonu yağmura rağmen büyük bir coşku içinde koşuldu. Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın açıklamalarına göre 90 binin üzerinde katılımcı kötü hava şartlarına rağmen start yerinde yerini aldı.



Bütün haberler

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mehmet Kutlular’ın STV Haber’deki programını izlemek için tıklayın.
Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.