28 Ocak 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Dos Santos bugün İstanbul'da

GALATASARAY Kulübü, Meksikalı futbolcu Giovani Dos Santos Ramirez'i sezon sonuna kadar kiraladı. Sarıkırmızılı kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, Dos Santos'un transferi duyuruldu.

Açıklamada, ''Kulübümüz, İngiltere Premier Ligi takımlarından Tottenham oyuncusu, Meksikalı Giovani Dos Santos Ramirez ile sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaşmaya varmıştır. Giovani Dos Santos Ramirez'e hoşgeldin diyor, sarıkırmızı forma altında üstün başarılar diliyoruz'' denildi.

KENDİSİDE ANLAŞTIĞINI DUYURDU

İngiltere Premier Lig takımlarından Tottenham'ın Meksikalı orta saha oyuncusu Giovani Dos Santos, Galatasaray ile anlaştığını açıkladı. Ülkesi Meksika'da bir radyoda konuşan Dos Santos, sarı-kırmızılı takıma kiralık gideceğini belirterek, sözleşme şartlarında, satın alma opsiyonunun bulunduğunu ifade etti. Meksika Milli Takımı'nın yıldız oyuncularından biri olan Dos Santos, daha önce Barcelona'dan tanıdığı teknik direktör Frank Rijkaard'ın himayesinde futbol oynamak için sabırsızlandığını dile getirdi.

28.01.2010

 
Sayfa Başı  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  Arda Avrupa'da yine 1 numara

  Centilmen olalım..

  ATLETLERE ZORUNLU ÖDÜL VAR

  Semih-Gökhan Ünal birlikte oynayacak

  Beşiktaş camiasını seçim telâşı sardı

  Platini "5 hakemli" sistemi övdü

  Çin'de oyuncular rüşvetle millî olmuş

  Dos Santos bugün İstanbul'da

  Kupada çeyrek final kuraları bugün çekiliyor

  Ersan İlyasova'nın 11 sayısı Bucks'a yetmedi

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim oktay usta yemek tarifleri Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl