01 Mart 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

KARTAL ZİRVEYE KONDU

BEŞİKTAŞ Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Vardar, Kayserispor deplasmanında galip gelerek en zor maçlarından birini kayıpsız atlattıklarını söyledi. Sinan Vardar, Kayserispor karşısında ortaya konulan futbolun kendilerini umutlandırdığını kaydederek, ''En zor maçlarımızdan birini 3 puanla kapadık.

Beşiktaş, şampiyonluğun en büyük adaylarından biridir. Bence tarih tekerrür edecek ve Beşiktaş bu sezon da şampiyonluğa ulaşacaktır'' diye konuştu. Kayserispor gibi ligin en az gol yiyen takımlarından biri karşısında hem de deplasmanda 67 net gol pozisyonu ürettiklerini anlatan Vardar, önlerinde İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Denizlispor karşılaşmaları olduğunu hatırlatarak, ''Bu iki maçımızı da kayıpsız atlatacağımızı düşünüyorum. 2 maçta alacağımız 6 puan bizi zirveye daha da yaklaştıracaktır'' dedi. Vardar, (A) Milli Futbol Takımı aday kadrosuna çağrılan Necip Uysal'a da değinerek, ''Necip'in milli takıma seçilmesine çok sevindim. Alt yapıdan yetişen futbolcuların başarılı olmaları beni çok mutlu ediyor. İnşallah Necip, milli takımda iyi bir performans sergileyip kalıcı olur'' şeklinde konuştu.

TORAMAN: MİLLİ FORMA HASSAS BİR KONU

İbrahim Toraman da, ligin en zor deplasmanından galibiyetle ayrıldıkları için sevinçli olduklarını aktardı.Toraman, "Kayserispor gibi güçlü bir takım karşısında galibiyet aldık. İlk yarı çok iyi oynadık. İsteseydik oyunu ilk yarıda bitirebilirdik. Daha farklı skor alabilirdik. İkinci yarı taraftar desteğini arkasına alan rakibimiz golü buldu. Biraz sıkıntı yaşadık; ama önemli bir galibiyet aldık." dedi.Bir soru üzerine defans veya forvet oyuncusu olup olmadığı ile ilgili Toraman, şöyle konuştu;"Ben daha önce forvet olarak başladım; ama defans oynuyorum. O nedenle defans görevi benim için önemlidir. Girdiğimiz pozisyonlar var. Onları değerlendiremedik. O nedenle sıkıntımız oldu. Golü atamayınca psikolojik olarak bir etki oluyor ve kayıp yaşanıyor. " İbrahim, Milli Takım olayının da hassas bir konu olduğunu vurgulayarak, her futbolcunun beklentisi olduğuna işaret etti.

DENİZLİ: ÇOK ÖNEMLİ BİR GALİBİYET

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, alınan galibiyetin çok önemli olduğunu belirterek, "Gelecek haftalarda önemli bir galibiyet aldığımız görülecektir. Bu maç bizim için bu sezon için dönüş maçıdır." dedi.Denizli, maçla ilgili şudeğerlendirmeyi yaptı;"Sezonun en zor deplasmanlarından birisi idi. Çok zor idi. Önümüzdeki yol haritasını tayin etme adına önemliydi. Kayserispor gibi içeride önemli ve iyi sonuçlar alan takım karşısında gol bulmak, galibiyet almak bazıları için sürpriz olmuştur. Sahaya çıkınca defans ağırlıklı bir kadro düşünülüyordu. Ama bizim öyle bir düşünce yoktu. Sonunda biraz sıkıntı yaşadık diyemem. Bunlar normaldir. Bu maç bizim için bu sezon için dönüş maçıdır. Ne denli önemli bir maç ve galibiyet aldığımız önümüzdeki hafta görülecektir."

Denizli, Tello'ya depremi anlattı

BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Mustafa Denizli, "Tello'yu ilk defa bu sezon konuşmak için odama çağırdım" diyerek, "Odama geldiğinde depremi söyledi. 8.8 şiddetinde deprem, Türkiye'de olan depremde neler yaşadığımızı bildiğimiz için düşündürücü idi. Ben hemen ailesini ve çevresini sordum. Ailesi ile konuştuğunu ve bir sorun olmadığını söyledi. Sonra bu maçla ilgili konuştuk. Psikolojisi çok daha iyi idi. Ülkesinde çok büyük bir hasar çıkmadı. Bu önemli bir facia idi. Ama sonuç olarak Tello bu maçta çok iyi oynadı. Kendisinden beklenen bir oyun sergiledi. Sarı kartı olduğu için ve yorgun olduğunu hissedince oyundan aldım." diye konuştu.

01.03.2010

 
Sayfa Başı  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  SONUNDA YÜZÜ GÜLDÜ

  KARTAL ZİRVEYE KONDU

  Kimsesiz çocuklar Hakan Şükür'le geleceğin yıldız sporcuları olacak

  Almanya 1. Liginde büyük çekişme var

  Ümitler yeşerdi..

  BURSASPOR'DAN 2 TİŞÖRT DAHA

  Kayserispor'da üzüntü

  Ronaldo'ya meydan okumaya var mısın?

  Tanjevic'in üzüntüsü

  Atletizm Alt Yapısını Geliştirme Yarışları 18 Nisan'da

  SOFUOĞLU BİRİNCİLİĞİ KAÇIRDI

  Bursa'nın 7 haftadır bileği bükülmüyor

  Mehmet Okur'dan 17 sayı

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim oktay usta yemek tarifleri Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl