01 Mart 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Bursa'nın 7 haftadır bileği bükülmüyor

TÜRKCELL Süper Lig'in flaş takımı Bursaspor, 7 haftadır yenilmiyor. Geçen sezonun ortasından itibaren yükselen bir grafik çizen yeşil-beyazlı takım, bu sezon da ortaya koyduğu futbol ve aldığı sonuçlarla zirveye ortak oldu.

Turkcell Süper Lig'de dün 3-0 kazandığı Sivaspor maçıyla puanını 46'ya yükselten Bursaspor, son 7 maçta yenilgi yüzü görmedi. Son yenilgisini 15. haftada Kayserispor deplasmanında 3-0'lı skorla alan yeşil-beyazlılar, sonraki maçlarda sahadan puansız ayrılmadı. Bursaspor, Kayserispor karşılaşması sonrası oynadığı 7 maçta 5 galibiyet, 2 beraberlik gibi iyi bir performans ortaya koydu.

BÜYÜKLERİ EVİNDE YENDİ

Bursaspor, 7 maçlık süreçte, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor gibi ligin güçlü takımlarına da boyun eğmedi. İlk yarının son maçında Beşiktaş'ı deplasmanda 3-2 yenen ''Timsah''lar, 21. hafta evinde oynadığı Trabzonspor maçından da 1-1'lik skorla puan çıkartmayı bildi. Ziraat Türkiye Kupası'nda 3-0'ın rövanşında Bursa'da Fenerbahçe'yi 3-1 yenmesine karşın kupadan elenen Bursaspor, bir hafta sonra Kadıköy'deki maçta, 2-0 yenik duruma düşmesine rağmen, rakip fileleri 3 kez havalandırarak güçlü rakibini 3-2 yenmeyi başardı. Bursaspor, bunun dışında Eskişehirspor'u 3-1 yenerken golsüz biten Ankaragücü deplasmanındaki maçtan da 1 puan çıkarttı. Yeşil-beyazlı takım, hükmen galip sayıldığı Ankaraspor maçından da 3 puanı hanesine yazdırdı. Bir maç eksiği bulunan Bursaspor, olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelenen Kasımpaşaspor maçını 10 Mart'ta deplasmanda oynayacak.

01.03.2010

 
Sayfa Başı  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  SONUNDA YÜZÜ GÜLDÜ

  KARTAL ZİRVEYE KONDU

  Kimsesiz çocuklar Hakan Şükür'le geleceğin yıldız sporcuları olacak

  Almanya 1. Liginde büyük çekişme var

  Ümitler yeşerdi..

  BURSASPOR'DAN 2 TİŞÖRT DAHA

  Kayserispor'da üzüntü

  Ronaldo'ya meydan okumaya var mısın?

  Tanjevic'in üzüntüsü

  Atletizm Alt Yapısını Geliştirme Yarışları 18 Nisan'da

  SOFUOĞLU BİRİNCİLİĞİ KAÇIRDI

  Bursa'nın 7 haftadır bileği bükülmüyor

  Mehmet Okur'dan 17 sayı

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim oktay usta yemek tarifleri Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl