01 Mart 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Mehmet Okur'dan 17 sayı

NBA'DE Utah Jazz'ın sahasında Houston Rockets'i 133-110 yendiği maçta, milli basketbolcu Mehmet Okur 17 sayı üretti. Energy Solutions Arena'daki karşılaşmanın 34 dakikasını sahada geçiren Okur, 17 sayı, 8 ribaunt ve 3 asistle oynadı.

Jazz'da Deron Williams 35 sayı, 13 asist ve 7 ribauntla ''double-double'' yaparak, maçın yıldızı olurken, Carlos Boozer, Paul Millsap ve Wesley Matthews da 18'er sayıyla galibiyete katkıda bulundu. Konuk Houston takımında ise Kevin Martin, 32 sayıyla öne çıksa da bu performansı, takımının yenilmesine engel olamadı. Aaron Brooks 19, Chase Budinger de 14 sayı üretti.

ERSAN'LI BUCKS DEPLASMANDA GALİP

Milwaukee Bucks'ın deplasmanda Miami Heat'i 94-71 mağlup ettiği maça yedekten girip 21 dakika forma şansı bulan Ersan İlyasova, 6 sayı, 7 ribaunt ve 1 asistle takımına destek verdi. American Airlines Arena'da 18 bin 883 basketbolseverin izlediği karşılaşmada öne çıkan isimler, 18 sayıyla John Salmons, Jerry Stackhouse ve 15 sayıyla Carlos Delfino oldu. Miami ekibinde ise Jermaine O'Neal'ın 14, Michael Beasley ve Maria Chalmers'ın 10'ar sayılık çabası sonuçsuz kaldı.

01.03.2010

 
Sayfa Başı  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  SONUNDA YÜZÜ GÜLDÜ

  KARTAL ZİRVEYE KONDU

  Kimsesiz çocuklar Hakan Şükür'le geleceğin yıldız sporcuları olacak

  Almanya 1. Liginde büyük çekişme var

  Ümitler yeşerdi..

  BURSASPOR'DAN 2 TİŞÖRT DAHA

  Kayserispor'da üzüntü

  Ronaldo'ya meydan okumaya var mısın?

  Tanjevic'in üzüntüsü

  Atletizm Alt Yapısını Geliştirme Yarışları 18 Nisan'da

  SOFUOĞLU BİRİNCİLİĞİ KAÇIRDI

  Bursa'nın 7 haftadır bileği bükülmüyor

  Mehmet Okur'dan 17 sayı

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim oktay usta yemek tarifleri Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl