01 Mart 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR Mobil İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Kimsesiz çocuklar Hakan Şükür'le geleceğin yıldız sporcuları olacak

MİLLİ takımın ve Galatasaray'ın eski futbolcusu Hakan Şükür, Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu (SHÇEK) çatısı altındaki çocukların ruhsal ve fiziksel yönden sağlıklı, üretken ve topluma yararlı fertler ve başarılı sporcular olarak yetiştirilmeleri amacıyla kurulan SHÇEK Spor Kulübü'nün yönetim kurulu üyesi olacak.

Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf'ın yönetim kurulu üyeliği teklifini memnuniyetle kabul eden Şükür, kulübün başarısı için çalışacak. Alınan bilgiye göre, Başbakanlık Merkez Bina'daki makamında Hakan Şükür görüşen Devlet Bakanı Kavaf, koruma ve bakım altındaki çocukların aktif spor yaşamına katılımlarını sağlamak amacıyla SHÇEK bünyesinde bir spor kulübünün faaliyet göstermekte olduğunu anlattı. 3 bin 700'den fazla çocuğun çeşitli dallarda lisanslı sporcu olarak kulübün bünyesinde yer aldığını kaydeden Kavaf, ''Çocuklarımızı eğitmek ve onları yarınlara daha iyi hazırlayabilmek için hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyoruz. Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü, Milli Eğitim Bakanlığı ve sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği içindeyiz'' dedi.

HAKAN ÖNEMLİ KATKILAR SAĞLAYACAK

SHÇEK Spor'a çok önemli bir transfer yaptıklarını söyleyen Kavaf, ''Galatasaray ve Milli Takımın eski futbolcusu Hakan Şükür, kulübümüzde yönetim kurulu üyesi olacak. Hakan Şükür'ün çocuklarımıza gerek sportif gerek insani olarak çok önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum. Hakan Şükür'ü anlatmaya gerek yok, Türk spor kamuoyu çok yakından tanıyor. Futboluyla ve sporcu kişiliğiyle Türk sporuna çok önemli hizmetlerde bulunmuştur'' diye konuştu. Hakan Şükür de Kavaf'a teşekkür ederek, şunları söyledi:

BÜLENT UYGUN'A TEKLİF YAPILACAK

''SHÇEK Spor Kulubü bünyesinde kardeşlerimizle birlikte olmaktan çok çok keyif duyacağım. Ben ve çok değerli sporcu arkadaşlarımızın sportif olarak çok büyük katkımızın olacağına inanıyorum. SHÇEK Spor Kulübü'nde bir cevher ve potansiyel var. Bunu önceden biliyordum. Kendi projelerimle buradaki çok önemli yeteneklerimizin futbol sevdalarını değerlendirmek istiyorum. İnşallah SHÇEK ve ülkemiz için güzel şeyler yaparız. Buradan yetişen gençlerin daha farklı ruhla milli takımlarda ya da bireysel olarak uluslararası arenada başarıdan başarıya koşacaklarına inanıyorum.'' Bu arada Sivasspor'un eski teknik direktörü Bülent Uygun'a da SHÇEK Spor Kulübü'nde yönetim kurulu üyesi olarak yer alması için teklif götürülecek.

01.03.2010

 
Sayfa Başı  Geri

Bütün haberler

Başlıklar

  SONUNDA YÜZÜ GÜLDÜ

  KARTAL ZİRVEYE KONDU

  Kimsesiz çocuklar Hakan Şükür'le geleceğin yıldız sporcuları olacak

  Almanya 1. Liginde büyük çekişme var

  Ümitler yeşerdi..

  BURSASPOR'DAN 2 TİŞÖRT DAHA

  Kayserispor'da üzüntü

  Ronaldo'ya meydan okumaya var mısın?

  Tanjevic'in üzüntüsü

  Atletizm Alt Yapısını Geliştirme Yarışları 18 Nisan'da

  SOFUOĞLU BİRİNCİLİĞİ KAÇIRDI

  Bursa'nın 7 haftadır bileği bükülmüyor

  Mehmet Okur'dan 17 sayı

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu

Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.
Kurumsal Linkler: Risale-i Nur Kongresi - Bediüzzaman Haftası - Risale-i Nur Enstitüsü - Yeni Asya Vakfı - Demokrasi100 - Yeni Asya Gazetesi - YASEM - Bizim Radyo
Sentez Haber - Yeni Asya Neşriyat - Yeni Asya Takvim oktay usta yemek tarifleri Köprü Dergisi - Bizim Aile - Can Kardeş - Genç Yaklaşım - Yeni Asya 40. Yıl