22 Kasım 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Kartal sakatlıklardan bir hayli sıkıntı yaşadı

SEZONA flaş transferler ve büyük umutlarla giren, ancak son haftalarda kötü sonuçlar alan Beşiktaş, bu sezon sakatlıklardan bir hayli sıkıntı yaşadı.

Siyah-beyazlılar, bu sezon Spor Toto Süper Lig, UEFA Avrupa Ligi ve Ziraat Türkiye Kupası'nda toplam 25 maça çıkarken, bu karşılaşmalarda 28 futbolcu forma giydi. ''Kara Kartallar''da geride kalan 25 maçta toplam 18 futbolcu sakatlıkları nedeniyle bazı maçlarda görev alamazken, 10 futbolcu ise sakatlık yaşamadı. Geçen sezon Manisaspor maçında ayağı kırılan Rıdvan, bu sezon 25 maçın 20'sinde sakatlığı nedeniyle kadroya alınmadı. Takımla birlikte çalışmalara başladıktan sonra bu kez de eli kırılan genç futbolcu, 5 maçta ise henüz hazır olmadığı gerekçesiyle kadroya giremedi.

Beşiktaş'ta bu sezon yaşanan sakatlıklar nedeniyle takımlarını en çok yalnız bırakan futbolcular ise Ekrem Dağ ile Matteo Ferrari oldu. Ekrem, Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasındaki Fenerbahçe derbisinde sakatlandıktan sonra bir daha takımına dönemedi. Ekrem, bu sakatlığı nedeniyle 13 maçtır takımdaki yerini alamıyor. Matteo Ferrari de bu sezon sakatlıklardan yana şanssız olan isimlerdendi. Sakatlığı devam eden İtalyan futbolcu tam 12 maçta sakatlığı nedeniyle forma giyemedi. Bu iki futbolcuyu sezona sakat giren Yusuf Şimşek 11 maçla izledi.

Beşiktaş'ın yıldız transferi Ricardo Quaresma da bu sezon 8 karşılaşmada sakatlıklar nedeniyle takımını yalnız bıraktı. Rapid Wien ile oynanan UEFA Avrupa Ligi maçında sakatlanan Quaresma, 8 maçta takımıyla birlikte olamadı. Konyaspor ile dün yapılan maçta sahaya ilk 11'de çıkan Quaresma henüz ilk yarı bitmeden yeniden sakatlandı ve yapılan kontrollerin ardından ilk yarıyı kapadığı açıklandı. Böylece Portekizli futbolcu, takımının ilk yarı bitimine kadar Spor Toto Süper Lig'deki 4, UEFA Avrupa Ligi'ndeki 2, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki 1 maçı olmak üzere 7 resmi maçında daha forma giyemeyecek.

22.11.2010

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Başlıklar

  Sağlam: Yarıştan koptu diyenler cevaplarını aldı

  Beşiktaş beraberliği Konyaspor'a büyük moral oldu

  Sivas 10 maç sonra galibiyetle tanıştı

  Barcelona'dan 8 gol yiyen Almeria hocasız kaldı

  2015 Dünya Atletizm Şampiyonası Pekin'de

  Schuster'le olmuyor

  FENER'DE TATLI YARIŞ

  Beşiktaş'ta gelen gideni arattı

  Kartal sakatlıklardan bir hayli sıkıntı yaşadı

  QUARESMA G.SARAY DERBİSİNDE YOK

  Hidayet'in 18 sayısı Suns'a yetmedi

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.