22 Kasım 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Sağlam: Yarıştan koptu diyenler cevaplarını aldı

BURSASPOR Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Manisaspor'u deplasmanda 2-0 yendikleri maçın genelinde pozisyon vermeyen, bol pozisyona giren oyuncularını tebrik etti.

Sağlam, son haftalardaki puan kayıplarıyla birlikte liderlikten üçüncülüğe kadar düştüklerini hatırlatarak, maçın daha da geriye düşmemeleri ve zirve yarışını sürdürmeleri için çok önemli olduğunu söyledi. Maçta defanstan hücuma futbolun doğrularını uyguladıklarını ifade eden Sağlam, ''Maçın genelinde pozisyon vermeyen, bol pozisyona giren oyuncularımı tebrik ederim. Manisaspor karşısında aldığımız galibiyet, hem ligin zirvesindeki yerimizi sağlamlaştırmak hem de Valencia maçı öncesi moral kazanmamız açısından önemliydi'' dedi. Sağlam, Trabzonspor mağlubiyetinin ardından bazı kişilerin ''Bursaspor düşüşe mi geçti'' sorusunu gündeme getirdiğine işaret ederek, ''Biz bu eleştirileri kabul etmemiştik. Trabzonspor maçında ortaya koyduğumuz mücadeleye rağmen istediğimiz sonucu elde edememiştik. Spor medyasının bir kısmı, ne yazık ki skora göre görüş bildiriyor'' diye konuştu.

OYUNCULAR NE DEDİ?

Kaptan Ömer Erdoğan da galibiyeti hak ettiklerini belirterek, şöyle konuştu: ''Futbolumuzu daha da yukarı çıkarmak, Valencia maçından umudumuzu son maça taşıyacak sonuçla dönmek istiyoruz. Maçta skor üstünlüğünü yakalamamıza rağmen oyun disiplininden kopmadık. Bugün oynadığımız oyunu sergilersek niye Valencia'dan istediğimiz puanı almayalım. İyi günümüzde kimsenin beklemediği farklı bir skorla İspanya'dan dönebiliriz. Teslim olmaya gitmiyoruz.'' İbrahim Öztürk de galibiyete odaklandıklarını ve hak ettikleri bir galibiyetle Bursa'ya döneceklerini ifade etti.

22.11.2010

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Başlıklar

  Sağlam: Yarıştan koptu diyenler cevaplarını aldı

  Beşiktaş beraberliği Konyaspor'a büyük moral oldu

  Sivas 10 maç sonra galibiyetle tanıştı

  Barcelona'dan 8 gol yiyen Almeria hocasız kaldı

  2015 Dünya Atletizm Şampiyonası Pekin'de

  Schuster'le olmuyor

  FENER'DE TATLI YARIŞ

  Beşiktaş'ta gelen gideni arattı

  Kartal sakatlıklardan bir hayli sıkıntı yaşadı

  QUARESMA G.SARAY DERBİSİNDE YOK

  Hidayet'in 18 sayısı Suns'a yetmedi

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.