22 Kasım 2010 ASYA'NIN BAHTININ MİFTAHI , MEŞVERET VE ŞÛRÂDIR İletişim Künye Abonelik Reklam Bugünkü YeniAsya!

Eski tarihli sayılar

Günün Karikatürü
Gün Gün Tarih
Dergilerimiz

Spor

Hidayet'in 18 sayısı Suns'a yetmedi

NBA'DE Time Warner Cable Arena'da oynanan maçta Phoenix Suns'ı ağırlayan Charlotte Bobcats, sahadan 123-105 galip ayrılan taraf oldu.

Maça yıldız oyuncusu Steve Nash'den sakat olduğu için yoksun başlayan Suns'da Türk basketbolcu Hidayet Türkoğlu 18 sayıyla oynarken, takım arkadaşı Grant Hill 23 sayıyla en skorer ismi oldu. Bobcats'te ise Stephen Jackson, 24 sayı, 10 ribaund ve 10 asistle hem gecenin yıldızı oldu, hem de Bobcats'in tarihindeki ilk ''triple double''ı gerçekleştirdi. Kariyerinde ikinci kez ''triple double'' yapan Jackson, bunu ilk kez Golden State Warriors formasıyla, yine Suns'a karşı gerçekleştirmişti.

GECENİN EN HEYECANLI MAÇI

Bir diğer Türk basketbolcu, Ersan İlyasova'nın formasını giydiği Milwaukee Bucks da geceyi mağlubiyetle kapatan takımlar arasında yer aldı. Milwaukee'deki Bradley Center'da oynanan maçta Oklahama City Thunder'ı ağırlayan Bucks, rakibine 82-81 yenilirken, karşılaşmanın en skorer oyuncusu 25 sayıyla evsahibi ekipten Brandon Jennings oldu. İlyasova maçı 9 sayı 5 ribaundla tamamladı. Maça, NBA'in en skorer oyuncusu Kevin Durant'tan yoksun başlayan Thunder'da ise James Harden, 23 sayıyla takımının sayı yükünü çeken oyuncu rolünü üstlendi. NBA'de gecenin en heyacanlı maçı Memphis Grizzlies ile Miami Heat arasında oynandı. Heat'in yıldız oyuncularından Dwayne Wade'in sakatlığı nedeniyle forma giyemediği maçta Grizzlies, Rudy Gay'in üstün performansıyla sahadan 97-95 galip ayrıldı.

22.11.2010

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri


Son Dakika Haberleri

Bütün haberler

Başlıklar

  Sağlam: Yarıştan koptu diyenler cevaplarını aldı

  Beşiktaş beraberliği Konyaspor'a büyük moral oldu

  Sivas 10 maç sonra galibiyetle tanıştı

  Barcelona'dan 8 gol yiyen Almeria hocasız kaldı

  2015 Dünya Atletizm Şampiyonası Pekin'de

  Schuster'le olmuyor

  FENER'DE TATLI YARIŞ

  Beşiktaş'ta gelen gideni arattı

  Kartal sakatlıklardan bir hayli sıkıntı yaşadı

  QUARESMA G.SARAY DERBİSİNDE YOK

  Hidayet'in 18 sayısı Suns'a yetmedi

Dergilerimize abone olmak için tıklayın.
Hava Durumu
Yeni Asya Gazetesi, Yeni Asya Medya Grubu Yayın Organıdır.