"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Devlet Bahçeli Vakfı kuruldu

19 Mart 2015, Perşembe 15:17
MHP'nin Genel Başkanı Devlet Bahçeli kendi adını taşıyan ve kısa adı ‘Devletbey’ olan bir vakıf kurdu.

Merkezi Ankara olan Devlet Bahçeli Vakfı’nın mal varlığı 60 bin lira olarak gösterildi. Mütevelli heyeti ise Devlet Bahçeli, İsmail Faruk Aksu, İzzet Ulvi Yönter, Murat Fettah Soylu, İsmail Özdemir’den oluştu.

Ankara 2. Asliye Hukuk Mahkemesi'nin 11 Mart 2015 tarih kararıyle kuruluşu tescil edilen Devlet Bahçeli Vakfı’nın amacı; Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kuruluş felsefesi temelinde ülkenin ekonomik, sosyal, siyasi, kültür, sağlık ve eğitim hayatının geliştirilmesine, milli birlik ve bütünlüğün pekiştirilmesine, insan hak ve özgürlüklerinin, demokrasi kültürünün yaygınlaştırılmasına, toplumda milli ve ahlaki değerlerin hâkim kılınmasına, her alanda yardımlaşma ve dayanışma duygusunun güçlenmesine katkı sağlamak; muhtaç ve hastalara yardım etmek, başarılı ve ihtiyaç sahibi öğrencileri desteklemek, gençliğin Türk varlığına ve Türk milli ülküsüne bağlı evrensel düzeyde iddia sahibi olarak yetişmesine destek olmak." şeklinde açıklandı.

Vakfın sona ermesi halinde mal ve hakları Türk Akademisi Siyasi Sosyal Stratejik Araştırmalar Vakfı’na (TASAV) devredilecek.

Okunma Sayısı: 1136
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı