Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 15 Aralık 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

UEFA, F.Bahçe'yi tebrik etti

"Fenerbahçe, Frankfurt'un kalbini kırdı" diyen UEFA yorumcuları, Fenerbahçe'nin Tuncay ve Semih'in golleri ile yeniden hayata dönerek, Avrupa'ya devam ettiğini yazdı.

UEFA Kupası'nda Çarşamba akşamı oynadığı Eintracht Frankfurt maçından 2-2 beraberlikle ayrılan ve kupada bir üst tura yükselen Fenerbahçe'ye UEFA'dan da övgü geldi. Avrupa Futbol Federasyonları Birliği'nin resmi internet sitesinde yer alan maçla ilgili yorum haberde, ''Fenerbahçe, Eintracht Frankfurt'un kalbini kırdı'' başlığına yer verildi.

Maça hızlı başlayan tarafın Fenerbahçe olduğunu ve üst üste şanslar bulduğunu yazan UEFA editörleri, 7. dakikada Alman ekibin ilk atağında golü bularak Fenerbahçe'yi şok ettiğini yazdı. Sarı lacivertlilerin özellikle Stephen Appiah, Tuncay Şanlı ve Mehmet Aurelio ile pozisyon ürettiğini ifade eden internet sitesi, Fenerbahçe'nin, 52. dakikada Japon golcünün 2. golüne engel olamayınca maçta büyük yara aldığını kaydetti.

Tuncay Şanlı'nın attığı kafa golüyle Fenerbahçe'nin yeniden hayata döndüğünü hatırlatan site editörleri, 83. dakikada Semih'in attığı golün Eintracht Frankfurt'un kalbini kırdığını yazdı. Editörler, UEFA Kupası'na bu yıl büyük ümitlerle başlayan Fenerbahçe'nin, ezeli rakibi Galatasaray'ın 2000 yılında yakaladığı tarihi başarıyı tekrarlama amacında olduklarını da ekledi. Semih: Hakemi ben uyardım Fenerbahçe-Eintracht Frankfurt maçına damgasını vuran isim olan Semih Şentürk, ''İlk sarı kartı gördükten sonra yapmamam gereken bir hareket yaptım ve hakem de ikinci sarı kartı gösterdi, ancak kırmızı kartı kullanmadı. Aklıma Çaykur Rizespor ile yaptığımız ve kural hatası nedeniyle tekrarlanan maç geldi. Hakeme gidip durumu anlattım. O da notlarına baktı ve yanlışlığı anladı, kırmızı kartı gösterdi. Oyun başlamıştı, ben gidip hakemi uyardım'' diye konuştu. RİZE MAÇINDA NE OLMUŞTU? Birinci Lig'de 2003-2004 sezonunda, 8 Kasım 2003 tarihinde Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yapılan ve 1-1 sonuçlanan Fenerbahçe-Çaykur Rizespor maçında hakem Ali Aydın, 86. dakikada 2. sarı kartı gösterdiği Çaykur Rizesporlu futbolcu Gustavo Victoria'ya kırmızı kart göstermediğinden dolayı oluşan kural hatası nedeniyle karşılaşmanın tekrarına karar verilmişti.

15.12.2006

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  UEFA, F.Bahçe'yi tebrik etti

  3. turda Parma çıksın

  G.Birliği futbolcu pazarı

  Spor tesislerimiz gençlere açık

  Jazz'da Mehmet şov

  Barcelona galip

  Çaykur Rize'den yalanlama

  Zico'nun hamlesi


 Son Dakika Haberleri

Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004