Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 04 Nisan 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

YANAL'LA GÖRÜŞMEDİK

Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın, Vestel Manisaspor'da görev yaparken Ersun Yanal'a teklifte bulunmalarının etiğe sığmayacağını söyledi. Canaydın, Teknik Direktörleri Erik Gerets ile opsiyonlarını kullanarak sözleşmelerini uzattıklarını hatırlatarak, "Eğer kendisi ayrılmak isterse bunun yolları var. Zorla güzellik olmaz" dedi.

Memorial Hastanesi'nin düzenlediği 11 Altın Adam Yarışması'nda Başkan Canaydın, basın mensuplarının gündemdeki konularla ilgili sorularını cevaplandırdı. Gerets'in yeni sezonda takımın başında olup olmayacağı şeklindeki bir soruya Başkan Canaydın, "Gerets ile opsiyonumuz vardı bizde onu kullandık ve sözleşmemiz uzattık. Sözleşme uzatılırken Adnan Polat'da yanımızdaydı onunla hocamız arasında bir sorun yok. Gerets'in ayrılmak gibi bir düşüncesi olursa bunun yolları var. Bizim bir yıllık daha anlaşmamız var. Ama zorla güzellik olmaz" diye cevap verdi.

ŞAMPİYONLUKTA İDDİALIYIZ

Zirve yarışını son ana kadar kovalayacaklarını kaydeden Canaydın, şöyle konuştu: "Ligin bitmesine 8 hafta var. Biz bu maçların hepsini kazanabilirsek yine şampiyon olacağımıza inanıyorum. Biz yılmadan sonuna kadar bu yarışı kovalayacağız." Seyrantepe Projesi konusunda da konuşan Canaydın, buradaki çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü belirterek, "Burada güzel bir stat için çalışmalar devam ediyor. Projeyi çizdiren biz değiliz. TOKİ bu konuda yetkili. Mayıs ayının sonuna kadar ihale biter diye tahmin ediyorum. Buraya Fenerbahçe Stadı'nın ardından güzel bir stat yapılacak ve ülkemize kazandırılacaktır." dedi.

YANAL'A TEKLİF YAPMADIK

Başkan Canaydın, Galatasaray-Trabzonspor maçında ayağı kırılan Musa Büyük'ü hastanede ziyaret etmesinin popülizm olarak değerlendirilmesinin de yanlış olduğunu kaydetti. Galatasaray Kulübü Başkanı görevinin yanısıra aynı zamanda Kulüpler Birliği Başkanlığı görevini de yürüten Canaydın, "Kulüpler Birliği Başkanı'nın aynı zamanda otomatikten federasyon yönetim kurulu üyesi olması gerekiyor. Bizim Kulüpler Birliği tüzüğünde hiçbir görev tanımı yok. Zaten bir yaptırım gücümüzde yok. Toplantılar yapıyoruz sadece tavsiye kararları verebiliriz. Kulüpler Birliği'nin aynı Avrupa'da olduğu gibi güçlü olması için çalışıyoruz." dedi. Canaydın, Vestel Manisaspor'da görev yaparken Ersun Yanal'a teklifte bulunmalarının etiğe sığmayacağını sözlerine ekledi

04.04.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  YANAL'LA GÖRÜŞMEDİK

  Vural: 39 puan toplayan ligde kalır

  Hasan: F.Bahçe puan kaybedecek

  Gökdeniz ligde 50. golünü attı

  Daum'un Köln'de Alpay ile başı dertte

  Emre Aşık ayın altın adamı oldu

  Sinirler geriliyor

  Kartal takipte..


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004