Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 04 Nisan 2007

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Gökdeniz ligde 50. golünü attı

Süper Ligin 26. haftasında deplasmanda Kayseri Erciyesspor'u tek golle deviren Trabzonspor'da takımını galibiyete taşıyan isim olan Gökdeniz Karadeniz, Bordo-mavili forma altında 50. golünü attı.

Futbola Giresun Yenilyolspor'da başlayan ve Trabzonspor alt yapısında yetişen yıldız futbolcu, 1997 yılında Trabzonspor'da A takıma yükseldi. Savunmanın sağından görev almaya başlayan Gökdeniz, 1998-99 sezonunda fazla forma şansı bulamadı. 1999-2000 sezonunun 18. haftasında oynanan ve Trabzonspor'un Adanaspor'a 1-0 mağlup olduğu maçta 69. dakikada Mehmet İpek'in yerine oyuna giren yıldız oyuncu, o günden bu yana aldığı formayı bir daha bırakmadı.

Bordo Mavili takımda 2005-2006 sezonunda yaşadığı bahis olayı nedeniyle 6 ay ceza alan Gökdeniz Karadeniz, hatalarından ders alarak bu sezon kendisini yeniden futbola verdi. Son olarak Kayseri Erciyesspor deplasmanında takımının galibiyet golünü atan Gökdeniz Karadeniz takımına 3 puanı kazandırırken, kendisi de Bordo-mavili forma altında 50. golünü attı. Kayseri Erciyesspor maçı ile birlikte Trabzonspor'un formasını ligde 223. kez giyen Gökdeniz Karadeniz, bugüne kadar 18 bin 291 dakika sahada kalma başarısı göstererek 2000 yılından beri Trabzonspor'un en istikrarlı ve en kalıcı oyuncusu oldu.

04.04.2007

 
Sayfa Başı  Yazıcıya uyarla  Arkadaşıma gönder  Geri

 

Bütün haberler

Başlıklar

  YANAL'LA GÖRÜŞMEDİK

  Vural: 39 puan toplayan ligde kalır

  Hasan: F.Bahçe puan kaybedecek

  Gökdeniz ligde 50. golünü attı

  Daum'un Köln'de Alpay ile başı dertte

  Emre Aşık ayın altın adamı oldu

  Sinirler geriliyor

  Kartal takipte..


 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004