Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 17 Haziran 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Basından Seçmeler

AKP’de AB isteksizliği

Türkiye’nin Avrupa Birliği’ne üyelik konusunda değişmeye başlayan resmi tavrıyla ilgili sinyalleri umarım Avrupa ülkeleri almaya başlamıştır. Üyelik sürecinin her kritik adımında zorlayıcı, olumsuz tavırlarla karşı karşıya kalmak hükümetin sabrını iyice taşırmış durumda. Ve hatta hükümetten aldığım bazı sinyaller ‘Acaba üyelik sürecini tek taraflı olarak biz mi durdursak’ fikrinin dahi kafalarda gezinmeye başladığını gösteriyor.



Zerkavi, Hadisa katliamını örten bir örtü mü?

(...)Zerkavi’nin ölümü hem Washington hem de Bağdat tarafından abartılıyor. Onun ölümünün, işgal sürecinde bir dönüm noktası olduğunu iddia etmek yersiz görünüyor. Böylesi bir iddianın, üç yılı aşkındır devam eden işgalin her aşaması boyunca dillendirildiği ve direniş hareketinin yok olmamakla beraber daha da genişlediği göz önünde bulundurulursa, şüphe uyandırıcı bir yanı bulunmaktadır. (...)



TMK yetmez, PSK da verelim!

Hafta boyunca İran’da idim. Buradan ayrılırken TMK’yı konuşuyorduk, döndük Polis Selahiyet Kanunu yasa taslağı ile ilgili bilgi notunu buldum masamda.



Terör rantı

Size bir “hür teşebbüs, serbest piyasa modeli” aktaracağım. Hem komşu ülkede olan biten, hem oraya silah ve eleman sevkıyatının büyük ölçüde ülkeniz üzerinden yapılması, hem ülkenizde de olan biten ve bitmeyenlerle ilgili olarak da tefekkürden geçirirsiniz belki.



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004