Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 17 Haziran 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

Ahmedinejad: Nükleer silâh peşinde değiliz

İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad, Tahran yönetimini nükleer planından vazgeçirmek amacıyla sunulan tavsiye paketini ‘’ileriye atılan bir adım’’ olarak değerlendirdi. Şanghay İşbirliği Örgütü (ŞİÖ) zirvesine katılmak için geldiği Çin’in Şanghay şehrinde basın toplantısı düzenleyen Ahmedinejad, ilgililere paketi dikkatlice incelemeleri talimatı verdiğini ve uygun bir zamanda cevap vereceklerini belirtti.


Gazze katliâmından İsrail ordusu sorumlu

İnsan Hakları İzleme Örgütü (Human Rights Watch), 9 Haziran’da Gazze sahilinde piknik yapan sivillerin ölümüne yol açan bombalama operasyonunu kimin y

Talat: Gelen ağam, giden paşam değil

KKTC Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat, Türkiye’de olası iktidar değişikliğinde, kendisinin politika değişikliğine zorlanması ve esnekliğinin sınırının a


  İşgalin süresi uzadı

BM Güvenlik Konseyi, yeni kurulan Irak hükümetinin isteği üzerine, ABD liderliğindeki uluslar arası koalisyon askerlerinin Irak’ta kalma sürelerini yıl sonuna kadar uzattı.


  Beyaz Saray’da 2 bin 500 şoku

Beyaz Saray, Irak’ta işgalin başladığı tarihten bu yana ölen Amerikan askerlerinin sayısının 2 bin 500’e ulaşmasının “üzücü bir çıta noktası’’ olduğunu bildirdi.


  İsrail uçakla vurdu

İsrail savaş uçağı, Gazze sınırına bomba koyan üç Filistinli direnişçiyi bomba atarak öldürdü.


  Camide intihar: 10 ölü

Irak’ın başşehri Bağdat’ta bir Şiî camisine düzenlenen saldırıda ilk belirlemelere göre 10 kişinin öldüğü, 25’inin yaralandığı bildirildi.


  Hamaslı vekilin aracına silâhlı saldırı

Batı Şeria’nın Cenin şehrinde silâhlı Filistinliler, Hamaslı bir milletvekilinin aracını delik deşik etti. Milletvekili Halid Said, uykudayken gece yarısından sonra silâh seslerini duyduğunu, ne olduğunu anlamak için dışarı çıktığında aracında 12 kurşun deliği bulduğunu söyledi.


  Afganistan’da kanlı çatışma: 40 ölü

Afganistan’da koalisyon güçleri terörist hedeflere yönelik operasyon düzenledi.



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004