Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 17 Haziran 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

Fener hâlâ hocasız

Süper Ligde geçen sezon umduğunu bulamayan takımlar çözüm olarak teknik direktör değişikliğine gidiyor. Sezon biter bitmez ilk iş olarak takımı emanet edeceği teknik adamı belirleyen ekiplerden Ankaraspor, Aykut Kocaman ile anlaşırken, Trabzonspor Sebastiao Lazaroni'yi, Konyaspor Nurullah Sağlam'ı, Sivasspor bir dönem Gençlerbirliği'ni de çalıştıran Karol Pecze'yi, Gaziantepspor ise İtalyan Walter Zenga'yı göreve getirdi.


A Millî Takımı deneme tahtası oldu

Ankaragücü Kulübü Başkanı Cemal Aydın, Türkiye'nin Dünya Kupası'na katılamamasından dolayı büyük üzüntü duyduğunu belirterek, ''Milli takımın gidişi g

Hakan: Türkiye kupaya renk getirirdi

Galatasaray Kaptanı Hakan Şükür, Türk Milli Takımı'nın Dünya Kupası'na katılamamasına üzüldüğünü belirterek, ''Dünya kupasına farklı bir renk getirebi


  G.Saray bayrağı köprüde dalgalanıyor

Süper Lig'de sezonu şampiyon olarak kapatan Galatasaray'ın bayrağı, Boğaz Köprüsü'nde dalgalanmaya başladı.


  Ülker'den F.Bahçe'ye sponsorluk desteği

Fenerbahçe Kulübü, Ülkerspor ile Fenerbahçe basketbol takımlarının birleşeceği yönündeki haberlerin gerçekleri yansıtmadığını bildirdi.


  İbrahim Kutluay serbest kaldı

Türkiye Basketbol Ligi'nde Ülkerspor ile şampiyonluk sevinci yaşayan İbrahim Kutluay, turuncu-yeşillilerle yaptığı sözleşmedeki opsiyonu kullanarak serbest kaldı.


  Kerem, Real Madrid'e gitti

Türkiye Basketbol Ligi'nin son iki sezondaki başarılı takımlarından Beşiktaş'ın antrenörü Murat Didin, İspanya'nın Real Madrid takımına transfer olan Kerem Tunçeri'nin kendilerine çok katkı sağladığını dile getirdi.


  Efes, Popovic'le yollarını ayırdı

Türkiye Basketbol Ligi'nde şampiyonluğu Ülkerspor'a kaptıran Efes Pilsen'de, transfer çalışmaları sürüyor.


  Cisse Marsilya'da

İngiltere Premier Ligi takımlarından Liverpool'da forma giyen Djibril Cisse'nin Marsilya'ya kiralık olarak gideceği bildirildi.


  Cavcav savcıya ifade verdi

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, Fenerbahçe'yi terör örgütüne benzeten sözleri üzerine başlatılan soruşturma kapsamında Ankara Adliyesi'nde ifade verdi.


  Miami 2-2 yaptı

NBA'de final serisinin ilk iki maçını kaybeden Miami Heat, sahasında çıktığı ikinci maçında Dallas Mavericks'i 98-74 yenerek seride durumu 2-2 yaptı.



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004