Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 17 Haziran 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Ekonomi

Mezarda emeklilik yürürlükte

‘’Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu’’, Resmi Gazete’nin dünkü sayısında yayınlandı. 1 Ocak 2007’den sonra sigortalı olan kadınlar 58, erkekler 60 yaşını doldurmuş olmaları ve en az 9 bin gün prim ödemiş olmaları şartıyla yaşlılık aylığından yararlanabilecek. Emeklilik yaşı 2048’de kadın ve erkek için 65 olacak.


82 bin emekliye ek ödeme

Emekli Sandığı Genel Müdürlüğü, 5473 Sayılı Kanun uyarınca MİT ve Emniyet Hizmetleri ile çarşı ve mahalle bekçisi kadrolarından emekli aylığı alanlara

Neden en fazla biz etkilendik?

İstanbul Sanayi Forumu ismiyle düzenlenen, Meslek Komiteleri Ortak Toplantısı’nın açılışında konuşan İstanbul Sanayi Odası (İSO) Başkanı Tanıl Küçük y


  Gelir vergisine de ‘tek çatı’

Kurumlar Vergisi Kanunu’nun TBMM’de yasalaşmasının ardından, Gelir Vergisi Kanunu’nun yeniden düzenlenmesine dönük çalışmalara da hız verildi.


  Biçerdöverler İç Anadolu yolunda

Çukurova’da hububat hasadının büyük ölçüde tamamlanması sebebiyle biçerdöverler, hasada yeni başlanan İç Anadolu Bölgesi’ne götürülüyor.


  Mayıs’ta kapasite yüzde 82.7

Kapasite kullanım oranı Mayıs ayında beklentiler doğrultusunda yüzde 82.7 oldu. Kapasite kullanımı en yüksek sektör ise, yüzde 93,8 ile kok kömürü, rafine edilmiş petrol ürünleri imalatında oldu.


  Kredi kartı ödemesinde yorum farkı

Banka Kartları ve Kredi Kartları Kanunu’nun geçici maddesi, kredi kartları asgari ödeme tutarının, yürürlük tarihinden itibaren “6 ay yüzde 10” uygulanmasını öngörürken, bazı bankaların oranları “kademeli” erken artırdığı gözleniyor.


  Bank Asya’dan 3 yeni şube

Bank Asya, Haziran ayında hizmete giren yeni şubeleriyle yurt genelindeki şube sayısını 80’e yükseltti.



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004