Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 28 Haziran 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Dünya

İsrail’in gözü döndü

KUDÜS - İsrail Altyapı Bakanı Binyamin Ben Eliezer, İsrail’in Filistin’de iktidarda bulunan Hamas hükümetinin bakanlarının yarısını kaçırabileceğini söyledi. İsrailli bir askerin Pazar günü kaçırılmasının ardından açıklamada bulunan güvenlik kabinesi üyesi Eliezer, askerî radyoya verdiği demeçte, ‘’Eğer adam kaçırmalara başlayacaksak, İsrail kolayca Gazze’ye girip sorunsuzca Filistin hükümetinin yarısını kaçırır’’ ifadesini kullandı.


Filistin tedbir alıyor

İsrail’in Gazze Şeridi’ne yüz metre kadar uzaklıkta tank ve toplarla yığınak yaptığı bildirildi. Bölgedeki AFP muhabiri, pazar günü kaçırılan İsrailli

ABD Büyükelçisinden PKK itirafı

ABD’nin Ankara Büyükelçisi Ross Wilson, terör örgütüyle mücadelede Türkiye’ye yardımcı olmak için ABDnin elinden gelen her şeyi yaptığı konusunda tatm


  İngiliz Müslümanlar polise güvenmiyor

İngiltere’de yayımlanan The Guardian gazetesi tarafından yaptırılan anketin sonuçları, ülkede yaşayan Müslüman toplumun polise olan güvenini yitirdiğini ortaya koydu.


  ABD: Gül arabulucumuz değil

ABD Dışişleri Bakanlığı sözcülerinden Adam Ereli, nükleer programından endişe edilen İran’ın müzakerelere dönmesi için Türkiye’nin aracılık yapması önerisine karşılık, ‘’İran’ın müzakerelere dönmesi için zaten kurulmuş olan bir kanal var, o da AB’nin dış politikadan sorumlu yetkilisi Javier Solana ve İran’ın baş nükleer müzakerecisi Ali Laricani arasında’’ cevabını verdi.


  2 Amerikan, 2 İngiliz askeri öldü

Irak’ta iki Amerikan askerinin öldüğü bildirildi.


  İsrail Türkiye’den yardım istedi

İsrail ile Filistin arasındaki gerginliğin bir İsrailli askerin önceki gün kaçırılmasıyla doruk noktaya ulaşmasının ardından, İsrail, kaçırılan askerin bulunması için Türkiye’den destek istedi.


  Saddam Anfal’dan da yargılanacak

Irak Yüksek Ceza Mahkemesi, Irak’ın devrik devlet başkanı Saddam Hüseyin’in Anfal olayıyla ilgili yargılanacağı davanın 21 Ağustosta başlayacağını duyurdu.


  Nakşibendi türbesinde Kur’ân ve duâ sesleri

Özbekistan’ın Buhara şehrinde bulunan Muhammed Bahauddin Nakşibendi Hazretleri’nin mezarı her gün ziyaretçi akınına uğrarken, mezar başında el açıp duâ edenler daha huzurlu ve barış dolu bir gelecek temennisinde bulunuyor.



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004