Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 29 Eylül 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Haberler

Müslümanlar Avrupa’nın bir parçası

Almanya Federal İçişleri Bakanı Wolfgang Schaeuble, Müslümanların Avrupa’nın ve geleceklerinin bir parçası olduğunu söyledi. Schaeuble, düzenlenen İslâm Konferansı ile ilgili olarak, dün Federal Meclis’te düzenlenen oturumda yaptığı konuşmada, Almanya’da yaklaşık 3,5 milyon Müslümanın yaşadığına işaret ederek, ‘’Müslümanlar, Almanya, Avrupa ve geleceğimizin bir parçası’’ dedi.


ONLAR DA OKUYABİLMELİ

Hollandalı Parlamenter Camiel Eurlings tarafından hazırlanan Türkiye raporuna AP Dışişleri Komisyonunda eklenen “Türk toplumunda son dönemde türban ya

Rakı reklamları durduruldu

Reklâm Kurulu, son dönemlerde tüketimi hızla artan kefir içeceğinin ‘’ilâç gibi tanıtıldığı’’ gerekçesi ile Eker ve Altınkılıç firmalarının internet s


  Asker özgürlükler için de eylem yapsın

Emekli askeri hakim Kardaş, çöp eylemi için “Türkiye’de askerler ‘sivil itaatsizlik’ eğilimlerini özgürlükler için, 301’in kalkması için kullansalar seviniriz” dedi.


  Kutsal emanetler bugün ziyarete açılıyor

Türk Vakıf Hat Sanatları Müzesinde bulunan Peygamberimiz Hazreti Muhammed’e (asm) ait ‘’sakal-ı şerif, saç-ı şerif’’in de yer aldığı kutsal emanetler bölümü Ramazan sebebiyle bugün ziyarete açılacak. İstanbul Vakıflar Bölge Müdür Vekili Adnan Ertem yaptığı yazılı açıklamada, müdürlüğe bağlı İstanbul Bayezit Meydanı’ndaki 2. Bayezit Medresesi’nde yer alan dünyanın ve Türkiye’nin tek ‘’Hat Müzesi’’ olan Türk Vakıf Hat Sanatları Müzesindeki kutsal emanetler bölümünün bugün ziyarete açılacağını bildirdi.


  Ağar: İktidar verdiği sözlerin altında kaldı

DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar, ‘’En küçük eleştiriye tahammül edemeyen Başbakanları bu topraklar yaşatmaz’’ dedi.


  Dokunulmazlıklar kaldırılsın

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Deniz Baykal, milletvekillerinin dokunulmazlıkların kaldırılmasıyla ilgili de ‘’derhal kaldırılmasını istiyoruz’’ dedi.


  Sağlık karnesi yerine kimlik

Belirli il veya bölgelerde muayene ve tedavi başvurusunda, sağlık karnesi yerine Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numarası bulunan nüfus cüzdanlarının ibraz edilmesi yeterli kabul edilebilecek. Sosyal Sigortalar Kurumu Sosyal Sigorta İşlemleri Yönetmeliğinde değişiklik yapıldı.


  Olli Rehn Ankara’ya geliyor

AB Komisyonunun Genişlemeden Sorumlu Üyesi Olli Rehn, bazı toplantılara katılmak ve temaslarda bulunmak üzere gelecek hafta başında Ankara’ya geliyor.


  Babacan, AB ülkeleri turunda

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Ali Babacan, AB ülkeleri turu çerçevesinde geldiği İtalya’nın başkenti Roma’da, İtalya Meclisi Başkan Yardımcısı Giulio Tremonti ile görüştü.


  Her eve internet ve bilgisayar müjdesi

Türk Telekomünikasyon AŞ’nin bazı yazılım ve donanım firmalarının desteğiyle düzenlediği ve farklı gelir gruplarının bilgisayar sahibi olması imkanı getiren ‘’Her eve internet her eve bilgisayar’’ kampanyası tanıtıldı. Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Sheraton Otelinde düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, projenin her eve son sürat internet ve bilgisayar sağlayacağını söyledi.


  Eğitime destek sürüyor

Bağcılar Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da eğitime verdiği desteği sürdürüyor.


  Ramazan fırsatları



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004