Click Here!
      "Gerçekten" haber verir 29 Eylül 2006

Eski tarihli sayılar

Görüş, teklif ve
eleştirilerinizi
[email protected]
adresine bekliyoruz.
 

Spor

İNGİLİZ BASINI ŞAŞKIN

Galatasaray ile Liverpool takımları arasındaoynanan ve 3-2 Liverpool'un galibiyetiyle sonuçlanan Şampiyonlar Ligi karşılaşması İngiliz basınında geniş yer buldu. The Guardian gazetesi, sahaya ürkek ve sinirli çıkan Liverpool'un her şeye rağmen Galatasaray'ın saldırıları karşısında ayakta kalmayı başardığını belirten bir başlıkla sonucu duyururken, Liverpool'un maçta özellikle Peter Crouch'un ikinci golünün ardından, tümüyle hakimiyet kurduğunu savundu.


Karan: 2 penaltımız verilmedi

Liverpool karşılaşmasının ikinci yarısında oyuna giren ve attığı 2 golle takımını ateşleyen futbolcu olan Ümit Karan ise ikinci 45 dakikada farklı bir

G.Saray taraftarı takımına güveniyor

Avrupa Şampiyonlar Ligi (C) Grubu'ndaki 2. maçında Liverpool'a mağlup olmasına karşın özellikle karşılaşmanın ikinci yarısında oynadığı futbolla göz d


  Etoo'ya 3 ay forma yok

İspanya'nın Barcelonatakımında oynayan Kamerunlu futbolcu Samuel Etoo, Şampiyonlar Ligi'nde Werder Bremen'e karşı oynanan maçta sakatlanırken, sahalara geri dönmesinin 2-3 ayı bulacağı açıklandı.


  Filede lig heyecanı Pazar günü start alıyor

Voleybolda lig heyecanı 1 Ekim Pazar günü erkekler müsabakalarıyla başlayacak.


  Sokak Ligi Türkiye Turu başlıyor

İngiltere'deki "Street League" projesiyle eşgüdümlü olarak yürütülen Sokak Ligi, British Council'ın Türkiye ve İngiltere arasındaki kültürel işbirliği oluşturmak amacı doğrultusunda faaliyetlerini sürdürüyor.



 

Bütün haberler

 Son Dakika Haberleri
Kadın ve Aile Dergisi Çocuk Dergisi Gençlik Dergisi Fikir Dergisi
Ana Sayfa | Dünya | Haberler | Görüş | Lahika | Basından Seçmeler | Yazarlar
Copyright YeniAsya 2004